6/2013 Podlozka pod koleckovou zidli
Ahoj,
shanim podlozku pod koleckovou zidli. Ceny jsou krute, ale znicene lino take neni hezka vec.
Nasel jsem napr
http://www.bnk-as.cz/www-bnk-as-cz/e...-90x120-hladka
Chci polykarbonatovou s lepsi odolnosti a vetsi tloustkou, pouzivana bude na lino.
Pokud nekdo vi nejake typy, pripadne levnejsi variantu, budu vam vdecny.
Re: 6/2013 Podlozka pod koleckovou zidli
Resil jsem to same pred cca tremi lety, z cen podlozek v mistnich prodejnach s koberci jsem byl zdeseny, nakonec jsem narazil na vyse zminenou podlozku v Ikea, od te doby slouzi denne nekolik hodin naprosto bez problemu.
U nas je to obdobne. Take mame v byte koupeny dve podlozky z Ikea nabytku a spokojenost je maximalni.
Taktez mam s Ikea podlozkou dobre zkusenosti :-)
Kdyz pominu ten material (Pet plast), tak by me zajimalo vyuziti na linu, ktere ma z druhe strany izolacni koberec. Proste mi jde o to, aby se kolecka prilis neborila pres podlozku do lina. Jina situace je jiste na pevne podlaze. A jeste jsem se vas chtel zeptat, zda nahodou nova podlozka prilis nezapacha ;-)
Jinak cenove je bez diskuzi jinde, nezli 3x drazsi polykarbonatova podlozka.
Diky
co tak skusit kobercove kolecka?
Moje zkušenost z podlozkou z Ikey není úplně nejlepší. Sice nezapáchá, ale poškrábala mi podlahu v kanclu - škrábance přesně kopírují jeden roh podložky, na tmavé podlaze je to dost vidět. Nevím, jak je to možné, podložka byla nová, podlaha také (kvalitní lamino s nadstandardní odolností), podlaha umytá a natřená nějakou ochranou. Podložku jsem proto raději vyhodil a koupil gumová kolečka na židli. Od té doby spokojenost po funkční i estetické stránce - ta podložka byla na podlaze vyloženě hnusná.
SajmoN - kobercova kolecka ma segra na plovouci podlaze. V mem pokoji na linu jde spise o problem promacknuti a zdeformovani lina. Az mi dodaji novou zidli, tak zkusim jednu z vasich variant. Diky K+ ;-)