Jak z PC zjistit nazev email uctu?
Nazdar pánové (dámy?).
Dokážete smrtelníkovi, kterému PC vnitřnosti moc neříkají, poradit, jak jsem schopen z počítače vytáhnout údaje o emailovém účtu? Jde o email, na který bylo v daném PC provedeno přihlášení a já naznám název (emailovou adresu) tohoto emailového účtu. Běžným způsobem, jakožeby zadáním počátečních písmen do přihlašovacího pole by byl nabídnut hledaný název, se mi nedaří k názvu účtu dostat.
Existuje na to nějaký mazaný software? Nebo to jsem schopem sám nějak mazaně z PC vytáhnout? Nemluvím o heslu, to nechci (nepotřebuji) vědět!
Za nápady děkuji!
Štika
Re: Jak z PC zjistit nazev email uctu?
Nějak moc nechápu, na co se ptáš, abychom si to ujasnili, jde ti tedy o to, že někdo se přihlašoval někam do e-mailu, předpokládám přes webové rozhraní (dejmetomu na seznam.cz) a ty se pokoušíš zjistit, co to bylo za e-mail, a zkoušel jsi to tím způsobem, že jsi zadal do kolonky e-mailu na seznamu první písmeno, tedy třeba "j" a teď čekáš, že ti vyjede "jarda.vopicka", je to tak? Ale ono to nevyjelo a tak toho "jardu" potřebuješ zjistit jinak?
Možná bych se ještě zeptal na důvod - nebylo by lepší tu slečnu (kolegyni?) o ten e-mail prostě požádat? :-D
Re: Jak z PC zjistit nazev email uctu?
Myslim ze vcelku srozumitelne popsal, ze jde o e-mail pouzity k prihlaseni na PC/Windows. Osmicky uz umi prihlaseni pres LiveID a neni treba tvorit lokalni ucet.