http://www.eraser.kvalitne.cz/zalman.jpg
máte s tím někdo zkušenosti, uchladí to i přetaktovanou grafárnu?
Printable View
http://www.eraser.kvalitne.cz/zalman.jpg
máte s tím někdo zkušenosti, uchladí to i přetaktovanou grafárnu?
skor by som sa spytal:neulomi mi to graficku ???
ps:kolko to vazi ???
zalezi jak moc velkej pruvan mas v kejsu a jestli mas treba chieftecka kterej ma nad kartama vetrak, pak to uchladi i nakou tu pretocenou kartu, ale na brutalni taktovani nebo Vcore mody zapomen. Podobnou vec ma na svy R9700 Pro Sapphire...
čífa mám, jj když to uchladí 9700 tak proč ne 4200. To je z hliníku? a jaká je ve vnitř kapalina?Citace:
Původně odeslal DeeKay
- Weight: 400g*Citace:
Původně odeslal mitchi
- Heatpipe: Gold Plated Copper Tube
- Dissip. Material : Aluminum
- Dissip. Area: 1300 cm2
* Since the heatsink weighs 385g, the VGA card equipped with this heatsink should be attached tightly inside the PC case with a bolt when installing. Also special care should be taken while the computer is being moved.
Hele podle me by nebylo spatny dat vedle takhle pasivovany karty vetrak do PCI slotu, samozrejme by se musel vychytat nejakej tichej s regulovatelnejma otackama...
mam v kysne uz 4vetraky na 7V zaslouzim si nejaky tichy reseni na grafarnuCitace:
Původně odeslal Octopuss
Kapalina? ja bych teda rek ze zadna.... ;o)Citace:
Původně odeslal eraser
A to uz preco??? Ved je to Heat pipe.Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Jasne, ja jen psal napad jak by se tim mohla uchladit i hodne topici karta.Citace:
Původně odeslal eraser
??? hej no musí tam být nějaká kapalina ne!Citace:
Původně odeslal Toxic
...jj, tohle je super - ma to kamos na gf3, ale nechladi to pameti! na druhou stranu to koupil za 500,- a je to nehlucny takze neni co resit...Citace:
Původně odeslal eraser
na gf3 tam mají i něco menšího, tohle je na gf4 , možná ses zpletl nevím, to na gf3 je levnější a menší...Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
jestli je to stejny nebo ne tak to nevim, ale 500,- to stalo protoze to kupoval od nakyho manika co prodaval gk a potreboval stahnout cenu.Citace:
Původně odeslal eraser
už vidím jeden problém, ten pasív bude asi v kolizi s mýma slotama na ddr. Nevím, tohle fakt riskovat nechci, vyhodit za to 1600 a pak se na to smutně koukat.
Podle me je to k nicemu.Chladice na Gk tedy krome GF FX nejsou moc hlucny a nejakej mega vykon ti to neprida.Jo kdyby to resilo chlazeni pameti to by bylo uz jiny kafe! :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
no ono když máš zdroj chieftec, cpu cooler zaman AlCu a všechny větráky puštěné na 7V, tak hádej co nejvíce slyšetCitace:
Původně odeslal Lukas Volek
mikrospinace mysi ?? :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
no spíš mi jde o to když se snažím usnout, ta myš je relativně v klidu takže se moc neozýváCitace:
Původně odeslal Petrt
Kazdej jsme holt jinak narocnej na ticho a kazdej asi jinac usiname ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal eraser
jj, na to si dej bacha! v nejhorsim pripade vemes pilnik a... nebo utrhni nozicky co drzi ramku :eek:Citace:
Původně odeslal eraser
jsem zkoušel dát na grafárnu 400gromové závaží a karta se prohla o 10 stupnu, do toho asi nepujduCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
tak do toho urcite nechod - s tim mam spatny zkusenosti... kdysi sem dal na voodoo podobny "hovado" a pri prenaseni se mi to utrhlo a rozmlatilo mi to karty pod tim :evil:Citace:
Původně odeslal eraser