Jak převedu video signal z grafické karty readon 6970 na analogový wireless AVS 6010
Zdar, kolega z práce má jeden problém, potřebuje převést video signal z grafické karty readon 6970 na analogový wireless AVS 6010. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Dnešní karty již na sobě nemají Svideo, takže co s tím? Díky za všechny nápady.
Tady je odkaz na to zařízení Schwaiger AVS 6010.
Re: Jak převedu video signal z grafické karty readon 6970 na analogový wireless AVS 6
Vcelku jednoduše, nějakou redukcí - třeba tady, HDMI to composite/S-VIDEO.
A nebo u nás: Převodník z PC na TV.
Ale měl bych asi dost obavy o kvalitu a rozlišení, které přes to dostaneš. Počítal bych s tím, že maximum koukatelný bude rozlišení PAL (720x576) a vše ostatní bude nepoužitelný (protože větší rozlišení si ta krabička bude muset downsamplovat a bůh ví, jak).
Re: Jak převedu video signal z grafické karty readon 6970 na analogový wireless AVS 6
Nebo si k tomu pořídíš druhou GK, což může vyjít ve výsledku levněji :-)
Taky přemejšlel o tom, že si pořídí druhou kartu a vyjde to levněji, jen se bojí, jak by ty dvě grafiky v PC fungovali. Já s tim osobní zkušenost nemám, tak jsem mu jen říkal, že leda vyzkoušet :). Zatím díky za názory, přeposílám mu vaše názory a nechám to na něm.
Teď mi ještě kolega napsal toto: "je možnost hdmi/pc/ do dvd videorekorderu /hdmi/ a pak ven.Jestli se dá na kartě v pc nastavit signál do dvd,já si nejsem moc jistý,že to pujde v pc nastavit".
Jak to vidíte? Já se totiž těmito věcmi vůbec nezabývám.
No to propojení mezi PC a videorekordér přes HDMI by bylo asi lepší, otázka je, jestli to bude umět poslat obraz dál po kompozitu/S-Video.
Dvě grafické karty by nemusely problém řešit, AFAIK nejde klonovat zobrazení na dvě grafiky - jen rozšířený desktop.
Zrovna jsem s tímhle laboroval na svém kompu - DVI v integrované grafice zapojený do monitoru, HDMI v diskrétní grafice zapojený do TV a do té TV přes HDMI jsem nedostal nic, jen rozšířený obraz.