Co si myslíte o tomto monitoru? Je to dobrá koupě, nebo je lepší podívat se po něčem jiném? V testech 19 vyhrál model G420. E430 testované nebylo, ale v parametrech se vůbec nelíší (má jen menší obnovovačku).
Printable View
Co si myslíte o tomto monitoru? Je to dobrá koupě, nebo je lepší podívat se po něčem jiném? V testech 19 vyhrál model G420. E430 testované nebylo, ale v parametrech se vůbec nelíší (má jen menší obnovovačku).
Jsem s ním spokojený, ale koupil bych si radši GCitace:
Původně odeslal michal.jursik
obecně vždycky na Gčkách jde doladit líp obraz - hlavně konvergence
to je asi tak to jediný, co bych mu vytknul, že konvergence fakt vyladit do dokonalosti nejde...
mám ho v kanceláři 2x a u obou to tak je
doma mám starší E400P a konvergence mi přijde lepší
vyšší obnovovačka taky není k zahození...
taky je takovej divně šedivej :o)
Co myslíš tím divně našedlej? Jako obraz, nebo bednu monitoru? Jo a ještě mi zkus ten problém s konvergencí přirovnat k jinýmu monitoru. Například LG Flatron 915FT+, myslíš že je v tomhle (nebo celkovým) ohledu lepší? Čet sem, že má problémy s moire. Jinak to Géčko bych si koupil, kdy stálo stejně co Ečko.
Od sony bych bral jedine skvelou radu G nebo profi radu F.
Ecko jedine v nouzi protoze ma fakt o dost min nastaveni a prijde mi ze si na nich nedaji tak zalezet.
Jinak jsou Sonky trochu poruchove, sice mnohem min nez starsi modely ale furt jeste nadprumerne.
našedlou jsem měl na mysli bednuCitace:
Původně odeslal michal.jursik
LG neznám, ale přirovnal bych ho k trochu lepšímu NEC 1250+
ušetři na G
tyjo teď jsem si uvědomil, že jsem se splet - v práci mám 2xE530 ne 430
:o
O poruchovosti nic nevím, asi jsi měl smůluCitace:
Původně odeslal DeeKay
během posledních tří let se nerozbila ani jedna z pěti, které jsem měl v ruce. poslední fakt před těmi třemi lety, ale vzhledem ke skvělé záruce (3 roky) a zapůjčení monitoru stejných parametrů po dobu opravy bych v tom neviděl problém
Tak myslíte, že mám do toho Ečka jít? Nebo radši Iiyamu HM903DT, která ale už nemá plochou obrazovku, narozdíl od Sony a LG.
Zkuste se podívat na www.pctuning.cz do sekce monitory. Tam je testujou, ale fakt nevím, co vzít. Na Géčko nemám.