Můžu poškodit CPU Intel G530, když chci vyzkoušet desku s poškozenou paticí 1155?
Zdar, dostala se mi do ruky základní deska, která má trochu poškozenou patici. Jsou na ní trochu ohnuté piny, ale opravdu jen minimálně,
možná jeden je přihnutý trochu více. Můžu základní desku vyzkoušet, nebo by jste mi radši doporučovali tam procesor vůbec nedávat?
Dík za všechny odpovědi.
Re: Můžu poškodit CPU Intel G530, když chci vyzkoušet desku s poškozenou paticí 1155?
Z vlastni zkusenosti jediny co se mi zatim stalo, ze pocitac zkratka nenabehnul, nic vic. Samozrejme za predpokladu, ze ty ohnuty piny se nedotykaji jinych... :)
Re: Můžu poškodit CPU Intel G530, když chci vyzkoušet desku s poškozenou paticí 1155?
Ne! Ty CPU zničit nejdou, dokonce ani když se o to vehementně snažíš, pokud příjdeš na zpusob jak ten CPU tničit tak aby to nebylo poznat, myslím rozpúlení sekerou a podobně, dej mi vědět... nutně to potřebuju :D
muj tip je dat ho na 1-2sec do mikrovnky. Nebo co treba vyboj z piezo zapalovace / elektricky paralyzer... co?