-
Laptop 15,6"
Zdravim ,
schanim notas pro moji maminku , z 90% na net .
jeji jediny pozadavek byl aby to melo velky display :)
A mel by se vlest do 10K , pobezi na tom Win 7 , takze min 4GB pamet
zatim mam vybrany tento ,a moc se mi nechce do topeni Acer , Asus ...
http://www.ss.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=398571
dik
-
Re: Laptop 15,6"
-
Dobry tip, tohle vypada dobre, 4GB a 500Gb .. stejny procak ..
-
Muze se v budoucnu hodit i USB 3.0, jen ten plast kolem displeje nemusel byt leskly
-
Kamoska ted pro maminku kupovala http://www.alza.cz/packard-bell-easy...ny-d350782.htm Instaloval jsem tam sw a zda se docela ok. Jediny co se mi nepodarilo rozbehnout je bluetooth a to ani na jednom z 3 systemu (Win8 64b, Win7 64b, Win7 32b).
-
Ja ho teda nikde nevidim v popisu, tak tam treba vubec neni :)
-
Aha! No ja tak nejak automaticky predpoklada, ze .... :) No ale kazdopadne tam zustalo jedno nerozpoznane zarizeni a kdyz jsem nainstaloval driver na bluetooth, tak se to zmenilo na neco jako "atheoros bluetooth simple bus".
-
No tak co jsem zjistoval tak by to mel byt prevleceny ACER a topeni ji rozhodne kupovat nechci ;)
-
No nevim nevim, ale rekl bych, ze v teto cenove relaci je asi skoro uplne jedno, jakou znacku koupis... Acer nebo Lenovo, to bude jako prast nebo uhod...
-
No tak Lenovo , byvale IBM , ktere se dokounce pouziva jako firemni notas ve firmach mi prijde na jine urovni nez spolecnost patrici pod Acer
-
Jenomze tohle Lenovo nema vubec nic spolecneho s temi, co navazuji na dedictvi IBM a jsou pouzivane ve firmach. Opravdu vubec nic.
-
No k IBM mozna , ale vim o velke IT firme v praze , cca 300 zamestnancu , a cela firma jeden na Lenovo notasech a nemaji problem ...
-
Asi se nechapeme. Lenovo ma nekolik rad notebooku, jedna z nich, ThinkPad, vychazi z IBM notebooku a jsou to super stroje. Rada IdeaPad ale je ale kvalitou uplne nekde jinde (niz).
-
...a stejně tak se má Acer řady Aspire a TravelMate atd. u dalších výrobců. Ne že by značka nehrála roli vůbec, ale za mnohem důležitější považuju, jestli ne ntb určen primárně na domácí zevlení u FB nebo jako pracovní nástroj, kterej vydělává peníze - od toho se pak právě odvíjí i kvalita.
-
Celkem použitelné jsou levné HP (řady vycházející z 620/625), až na klávesnice se zvrhlým rozložením a nulovou hmatovou odezvou celkem použitelné a překvapivě odolné. Navíc starý model záruku přežil i švagříkovi, který je (nejen) vůči technice neskutečný dobytek a i zde pověstné kurvítko.
Případně lze zvážit kvalitní repas (IBM / Lenovo řady T, DELL D620, 630 nebo E bez dedikované nvidie) a dovybavit - 14" displej není oproti 15" nijak velký rozdíl a 1280x800 je nesrovnatelně příjemnější rozlišení, než současný módní nudloid 1366x768.
-
No problem je ze maminka chce nove , takze repas pada , taky jsem o teto variante premyslel ..... Prvne jsem mel vybrany HP , ale pak HW se mi vice libilo to Lenovo , I to ze nemusim dokupovat pameti a HDD , a vzhledem k tomu ze to bude mit jen na net a Skype a bude se o to starat a bude to mit porad v nabijecce a v obalu tak myslim ze to Lenovo splnuje pozadavky nejvice ...
Jinak vim ze jsou rozdily v radach ...Ja cely zivot jedu na dellu ;)