Ext. disk je vidět jen ve správci zařízení a v systray. V Totalcmd a exporeru ne :(
Dobrý den
Mám menší problém s externím diskem a to ten že se mi zobrazuje ve správci zařízení, v systray je vidět pod ikonou -- odebrat hardware ale v total commanderu ani v exploreru vidět není..
Ovladače tedy budou v pořádku a další řešení mě nenapadá .. :(
Pro informaci mám lenovo thinkpad t520 a ext. hdd Seagate FA GoFlex 1.5TB
Díky moc
Re: Ext. disk je vidět jen ve správci zařízení a v systray. V Totalcmd a exporeru ne
Ten externi disk je novy? Pak spravce disku, vytvorit oblast, pripadne naformatovat a pridelit pismeno.
Pokud neni novy a mas na nem data, tak rozhodne nezkouset bezhlave vsechno mozno a zapisem neprijit o moznost zachrany dat.
Re: Ext. disk je vidět jen ve správci zařízení a v systray. V Totalcmd a exporeru ne
Pokud uz byl pouzivany, tak muze mit od systemu pridelene stejne pismenko, jako uz disk existujici (napriklad sitovy).
Videt ci zmenit je to mozne opet ve spravci disku.
Disk byl už používaný a jsou na něm důležitá data ..
Zkoušel jsem změnit písnena jak u mechanik - to šlo ale když jsem chtěl nastavit písmeno u toho disku tak nic. Hláška v linku níže.Refresh, restart konzole, ani klasický restart nepomohl a znova naskočila tato hláška..
Ach jo :confused:
http://www.abload.de/img/disk5lq0k.jpg