Kde najdem ovladace pre tuto pridavnu kartu som skusal Silicon Image a boli tam v1.0.1.2 ale mi nefunguju.
Ja mam verziu v1.0.1.1 nenasiel som ani stranku kde su povodne na stranke vyrobcu ST Labs je len ze ju vyrabaju ale podpora ziadna???
Printable View
Kde najdem ovladace pre tuto pridavnu kartu som skusal Silicon Image a boli tam v1.0.1.2 ale mi nefunguju.
Ja mam verziu v1.0.1.1 nenasiel som ani stranku kde su povodne na stranke vyrobcu ST Labs je len ze ju vyrabaju ale podpora ziadna???
Tak snad nie to nikto nema taky radic alebo nievie kde sa daju stiahnut ovladace ja som prehladal vsetko co sa len na ovladace podoba a nic.
Jedine na tejto stranke aktualne su tam ovladace 1.0.1.7
http://www.siliconimage.com/products/medley.asp
uplne dole je odkaz v Press Releases
2 Jano: Dik zalink ale z tejto stranky som uz stahoval ovladace ale tie boli 1.0.1.2 a nefungovyli mi skusim tie a dam vediet ci funguju spolahlivo.
P.S. Ty mas tiez tento radic ????
Tak som prubnul tie ovladace a super funguju v pohode. Asi tie ktore som stiahol tak boli pre nie RAID ta stranka je akosi na prd, neprehladne urobena.
Este pozriem ak tomu pochopim tak stiahnem a updatnem bios ak ho nedoseriem ak stiahem nejaku dobru verziu.