Krome GME, protoze maji inventuru...
Printable View
Krome GME, protoze maji inventuru...
V Levi (www.levi.cz) prodavaj nove cipy (cmosky)...
u Bucka ... http://www.clavis.cz/bucek/Citace:
Původně odeslal buchtic
FAKT ???Citace:
Původně odeslal Kuzilek
Když jsem si u nich za 200 nechal flashnout bios, tak to bylo OK, ale jakmile jsem se jich zeptal, jestli nemají ten můj bios chip, tak mi sdělili, že bios chipy prostě nevedou... (podle mě kecaj... ale hádej se s nima...) :o
2Petrt:Citace:
Původně odeslal Petrt
A nevis kolik za to chce???
cena je v ceniku na jejich web strankach....cca 20-30,- uz nevim presneCitace:
Původně odeslal ruka
Dikec :-)Citace:
Původně odeslal Petrt
Thnx all
zkusim toho Bučka, radil mi to mailem i chlap z GME...
zdarec, tento problem mam momentalně taky, ale jsem už o kus dál jak ty.
U Bučka (je to na Vranovské 14 - jede tam 4) jsem byl, ten to dělá, ale pokud máš novejší desku s novým označením Biosu (každej ten BIOS má svý označení a on už na ty novější nemá mášinu. :-(
ALE
Poslal by tě do Cígler Sotware s.r.o. (je to na Rostislavově náměstí 12, kukni do mapy jak se tam jede). Já sem tam byl v pátek a tam už tě nikam nepošlou (bohužel jsem měl opět smůlu na to že hodně jejich zaměstnanců si vzalo dovolenou. v pondělí tam valím, taak se tam možná potkáme 8-)
Dej vědět jak si dopadl a zakolik. Ať vím co a jak kdyby se něco stalo :-)Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Dám vědět. Náhodou ten Bios co tam jdu flashovat je z desky ABIT NF7 (rev 1.2) Už se těším až mi to konečně zpraví a já budu moct pracovat :-) (hrát gamesy ;D )
A cim si ho vlastne odvaril? Ja bych chtel taktit, ale mam strach ze bych z desky udelal death a ted bez kompa byt je nemyslitelne. Snad po zkouskovem :-)Citace:
Původně odeslal Tukancheez
kukni sem http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=19850 a uvidíš jak sem to podělal.
taktit se neboj, ;D
Tak teda pro všechny Brňáky a pohybující se v okolí :arrow:
flashujou v tom Cígler software s.r.o. za 126,- na všechny desky :-)
už mi to funguje 8-)
Zupr, Ďýk ;D