Kde se dá sehnat?
Printable View
Kde se dá sehnat?
A nie je to dnes už škoda peňazí? :?:
Za tú istú cenu by sa hádam dala zohnať aj FX5200 - tiež nič moc, ale výkonovo hádam len trochu lepšie... :idea:
taky bych dneska do ni nesel, spis nejakyho radeona :wink: btw., proc zrovna tuhle kartu? muzes ji mit nejak extra levne ci co ???
Ja nevim. Zda se mi docela slusna za tu cenu, ale prave nevim, kde ji prodavaj. Ale v monime maj neco jako TRIPLEX Geforce4 TX680 která má takty 300/600 a 2.8 ns SGRAM. Tak do ní bych možná šel.
No podla toho ake ma hodnoty vyzera dobre :wink: ale zalezi na cene. Radsej by som vsak zobral bud GF3Ti alebo R9100 alebo Xabre400 alebo FX5200 :wink:
stojí 3800,- Fakt je teda lepší FX5200? Tahle má ale skvělý paměti.
Za 3800 mas Radka9100,FX5200,u obou ti este neco zbyde....Radek 9100.a nebo par stovek pridat a koupit GF4Ti4200.......Citace:
Původně odeslal Dj Google
Výkon možná jakš takš,ale na novější hry zapomeň. Většina z nich chce nebo bude chtít p.s. a v.s., což ta MX460 nemá.
uz vidim to MX a je me zle ... :? :-(
ber GF3 Ti200 (pokud sezenes)
popripade R9100 a nebo FX5200 ,popripade si priplat a kup neco lepsiho ...
Na MXko se vybodni :!:
To je karta, na které můžeš hrát tak akorát Prehistorika :lol:
Radil bych raději tu 9100 nebo FX5200.
GF 3 bych už nekupoval, na ty nový hry s new funkcema moc nestíhá (viz DOOM III,) Chybí tomu Pixel shadery 1.4 :-(
Mám to odzkoušený :-)
:eek: dalsi co vidi Geeforce 4 64MB 300/600 a jde se posrat :|Citace:
Původně odeslal Dj Google
Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Ale,ale a ty snad myslíš že s tou GF4 máš pixel sh. 1,4??!! Nemáš. A 10000 v 3DM 2001 s GF3 se ti zdá málo???
Když někdo chce 460ku tak pro to má asi svoje důvody.. třeba jako rychlý paměti, tv-in/out, výborná taktovatelnost..
Pokud chcete něco porovnávat tak porovnávejte karty ze stejného období.
Jestli se na GF4 MX kartách nedá pařit třeba doom3 tak na GF4 Ti taky ne.. na toho to chce fakt Radeona..
a nejaky ten tisic k tomu a muzes si koupit kolotoč ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
Za tu cenu sezenes starsi Ti 4200 a ta ti udela rozhodne lepsi sluzbu.Pouze ve starych hrach bez podpory pixel a vertex shaderu mohla mit trochu navrch diky pametem,ale jinak se to obycejna MX440 osazena drahymi pametmi
A nebo pretaktovana MX440 :roll:Citace:
Původně odeslal wizard
tak nebo tak je to naprd grafarna! a nema cenu ji kupovatCitace:
Původně odeslal SPYKER
Ja sa priklanam k nazoru priplatit si a kupit nieco lepsie! :) Hlavne, ak to hodlas vyuzivat na hranie hier!
Mal som podobny problem s vyberom karty! :) Tiez som chcel kupit povodne tuto MX460ku.. ale na nasom krasnom slovensku velky prt dostat, tak som sa rozhodol pre Sapphire Radeon 9100! Ale aj cakanie na neho ma prestalo bavit po takych troch tyzdnoch, nuz som si na poslednu chvilu vybral tuto moju asusku! Sice som sa musel o nieco viac buchnut po vrecku, ale nelutujem to! :)
no to nemám , to já vím :-)Citace:
Původně odeslal Noxx
já bych si koupil radka 9500, ale to nedělaj z VIVEM, takže GF4 ti 4600 byla jasná volba pro mě (navíc byl v akci za 4490 (4 měsíce zpět) ) , tak proč bych ju nebral (v tý době stáůla jako ti4200
jinak 10000 mi málo nepřijde já jsem chtěl jen aby si nekupoval to MXko (vše co je MX je pomalý) :wink:
JJ tak to souhlas. Taky jsem měl MX440 a vyměnil původně za GF3 (původní) a pak za R9100. Ten je z těch 3 na mém PC nejlepší. Ikdyž třeba Gainward Ti200 je fakt hóóóódně dobrá kartička (právě těch 10t v 3DM).
Tiez to iste. Mal som Gainwarda GF4MX440 a bolo to pomale jak pr*el. Teraz mi plni sluzbu GF3Ti 200 od Inna [/b]a ide to v pohode. A ma to 4ns pamete... Inak co sa tyka 10000 bodov v 3dmarku je slusne. Ja som dosiahol s mojou max 9000 markov. Inak GF3Ti500 nevie niekto kde sa da zohnat ??? ??? Ta Ti500 rozkope pr*el aj GF4Ti 4600.
Citace:
Původně odeslal Reno
Hehe,dobre for ;D To asi ne ;D
No ked ju OC poriadne tak ano ;D , ale inak nie to je jasne ;D