gtx 570 - žádný signál do monitoru
čus, nějakej kutil elektronik by mi možná poradil. mám z bazaru vadnou grafiku Asus DCII GTX570, měla červený čáry v obraze, tak sem ji hodil do trouby na 200C na 10min a čáry zmizely, po nějaké manipulaci s chladičem se znovu objevily, tak sem postup opakoval, jenže grafika posléze už neposílá žádný signál do monitoru, čip hřeje, větráky se točí, svítí zelená ledka u napájení... monitor sice detekuje připojení kabelu ale čeká na signál... nevíte někdo co by to mohlo způsobovat? trochu se při tom pečení očoudily kondenzátory, mohou to být oni? jaký součástky jsou nejnáchylnější na vysokou teplotu?
Re: gtx 570 - žádný signál do monitoru
Ja se obavam, ze ohledne peceni (pripadne smazeni ci vareni) existuji jina prihodnejsi fora. Prismahlou grafiku hod do srotu (stejne jako ja vyhodil sveho casu tusim 5-6 kousku, co mi tu zanechali ruzni amatersti pekari v domneni, ze je nejakym zazrakem ozivim), a kup si neco funkcniho. ;)
Bohuzel to je riziko teto "pekariny"....Sam jsem "upekl" asi 12 "nefunkcnich" karet s cca. polovicnim uspechem, ale pokud karta po peceni uz nenabehne, je bud na vyhozeni anebo muzes zkusit jeste www.hwservis.cz Preci jen GTX570 ma porad celkem slusnou cenu.....
Možná by ti to mohl "ošéfovat" uživatel "Behemot", ale ten tu má zrovna (tuším) týdenní ban(án) :-D
Citace:
Původně odeslal
meteor
Možná by ti to mohl "ošéfovat" uživatel "Behemot", ale ten tu má zrovna (tuším) týdenní ban(án) :-D
[OT] Behemot má banán?!
Zkousel jsi tu grafiku s jinou (nalezne ji PC) ?? Vypada to spis na neco spatneho u vystupu....
[END OT] http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=81421
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
[OT] Behemot má banán?!
OT: jj... založil si tu 2 "veselá" témata, přičemž už v prvním mu "AjsTi" říkal "tytyty"... a "Behemot" se toho nechytil :-D
"trochu se při tom pečení očoudily kondenzátory, mohou to být oni?"
LOL, to me dycky dostavalo, jak to ti pekari pecou i s tema elytama, ze sem nechapal, jak to mohlo pak fungovat. Kdyz uz, tak je pred pecenim sundam ne. Takovy kond snese max. 85 nebo 105C a rozhodne ne dlouhodobe teplotu taveni pajky. Ale stejne to cely zapejkani pomuze jen na kratkou dobu, protoze spatnej spoj se sice pretavi ale na vzduchu zoxiduje este vic, takze se to musi zakonite do par mesicu posrat - akorat cas si sehnat novou kartu. Profici pouzivaji ochrannou atmosferu...
Citace:
Původně odeslal
meteor
OT: jj... založil si tu 2 "veselá" témata, přičemž už v prvním mu "AjsTi" říkal "tytyty"... a "Behemot" se toho nechytil :-D
Nechte Behemota zit :)
Citace:
Původně odeslal
RayeR
"trochu se při tom pečení očoudily kondenzátory, mohou to být oni?"
LOL, to me dycky dostavalo, jak to ti pekari pecou i s tema elytama, ze sem nechapal, jak to mohlo pak fungovat. Kdyz uz, tak je pred pecenim sundam ne. Takovy kond snese max. 85 nebo 105C a rozhodne ne dlouhodobe teplotu taveni pajky. Ale stejne to cely zapejkani pomuze jen na kratkou dobu, protoze spatnej spoj se sice pretavi ale na vzduchu zoxiduje este vic, takze se to musi zakonite do par mesicu posrat - akorat cas si sehnat novou kartu. Profici pouzivaji ochrannou atmosferu...
Nechte Behemota zit :)
Vubec!!! nasereš tam rework pastičku a funguješ dál, už jsem takhle oživil něco HW :) dojdi do GM a kup pastičku :)