Displej na notebooku podliaty vodou
Na notebooku hp probook 4730s som cistil displej mokrou servitkou a ta voda sa mi musela dostat pod displej lebo teraz mam po celej obrazovke machule, da sa s tym nieco robit ? Mam cakat kedy ta voda vyschne ?
obrazok :
http://imageshack.us/f/194/displej.jpg/
Re: Displej na notebooku podliaty vodou
Mokrá servítka je slovensky kýbl vody? :eek:
Mokrá servítka by měl být podle mých znalostí slovenštiny vlhký ubrousek... ;D Jak se ti s ním proboha TOHLE povedlo? A jsi si jistý, že to je opravdu POD displejem? Nevyrobil jsi spíš nějakou prasečinu na displeji? A v čem proboha ten ubrousek byl vlhčený? V roztoku Sava?
Tady pomuze jedine rozebrat celej ten sendvic a vycistit necim, co nezanechava stopy. Bude to jeste horsi drbacka nez vymena podsvetlovaci trubice, a pokud to nebudes delat v bezprasnym prostoru, bude pak videt kazdy smitko, ktery ti tam zustane.
to je v riti, fakt som to cistil len papierovou vreckovkou namocenou vo vode, jak sa toto mohlo stat ??!! skusal som to veko rozobrat, ten displej je ulozeny v plechovom ramiku, to sa mi nechce rozoberat a nemam bezprasny priestor a neviem ako by som tie vrstvy cistil, kaslem na to, nechapem jak to takto mozu vyrobit, uz mam pocit ze sa na to len skaredo pozrem a dosere sa to..
Jeste bys mohl zkusit vysusit samotny LCD v horkovzdusne troube (rure), ale kolik hodin to bude trvat a jakou teplotu dlouhodobe tekuty krystaly vydrzi, to ti neporadim.
Nikdy ho nevysusis tak, aby na nem nezustala zadna stopa po te tekutine. Jak jiz bylo receno, jedine rozebrat a jak rika Mymak bezprasne prostredi=nutnost. Je mozne ze si ubrousek mel namoceny fakt hodne a dojizdenim ke kraji si ho proste o ten rantl zdimal.
Teraz to vyzera takto : http://img818.imageshack.us/img818/4347/displ.jpg
vie mi niekto povedat co su tie biele flaky ? uz sa ten vyzor nemeni, asi je to uz suche.
Nejsem sice odbornik, ale co by to asi tak mohlo byt? Ze by pozustatky po odpareni H2O, co vam tece v Petrzalce z kohoutku? S destilkou bys asi dopadl trosku lip. Kazdopadne jsi ziskal zkusenost do budoucna.
P.S.: taky obcas utiram LCD jen papirovym kapesnikem, namocenym ve vode, ale predtim ho poradne pomackam, aby se tvaril jen jako vlhky
Citace:
Původně odeslal
bohusk
Na notebooku hp probook 4730s som cistil displej mokrou servitkou a ta voda sa mi musela dostat pod displej lebo teraz mam po celej obrazovke machule, da sa s tym nieco robit ? Mam cakat kedy ta voda vyschne ?
Nechci vás urazit, ale to co dokládáte přiloženým obrázkem po údajném čištění navlhčeným kapesníkem mne příjde že si z nás tady na fóru děláte srandu.
Doporučuji:
- aby jste se vyfotil i s prolitým noťasem a dal to na youtube.com. Úspěch zaručený
- rozešlete vaše foto výrobcům cukrovinek s nápisem "Cukr a blbost zabíjí" a honořář použijte na nákup nového noťase určeného pro potápění.
Nic ve zlém
Citace:
Původně odeslal
Wisew
Nechci vás urazit, ale to co dokládáte přiloženým obrázkem po údajném čištění navlhčeným kapesníkem mne příjde že si z nás tady na fóru děláte srandu.
Doporučuji:
- aby jste se vyfotil i s prolitým noťasem a dal to na youtube.com. Úspěch zaručený
- rozešlete vaše foto výrobcům cukrovinek s nápisem "Cukr a blbost zabíjí" a honořář použijte na nákup nového noťase určeného pro potápění.
Nic ve zlém
Nechci Vás urazit, ale pokud jste se odhodlal po třech letech opět na toto forum přispět "svou troškou do mlýna" a nemáte nic lepšího, než toto, pak to byla zbytečná snaha.
Doporučuji:
- zase zapomenout, že se na toto diskusní forum dá přispívat, a dále jej používat pouze v read-only režimu
- jít se projít ven, je tam hezky
EDIT: Samozřejmě nic ve zlém ;-)
Zbytečná nebyla. Jen jsem se po 3 letech chtěl přesvědčit jestli úroveň zdejšího fora se neposunula na kvalitatívně vyšší úroveň, ale bohužel.
P.S Davide vám to nepříjde jako provokace? Přispíváte 4994 příspěvkem a vám nepříjde úrověň tohoto fóra jako pro 12-leté? Už by jste po 10 letech to mohl poznat. Nic ve zlém.
Hezký den
a) Určitě si nehrajeme na superhypermega odborně zaměřené forum, ale popravdě, když člověk potřebuje něco vyřešit, většinou tu odpověď najde.
b) Pokud pracujete s teorií, že to nebyl vážně míněný dotaz, ale provokace, tak byste mohl vědět, že jste právě udělal to nejhorší, co jste mohl - tedy na provokaci ZAREAGOVAL. Podobné "provokatéry" totiž jejich činnost obvykle baví tak dlouho, dokud na ně někteří (ať "vážně", nebo "posměšně") reagují. Jsou-li ignorováni, tak jejich provokace nepadají na "úrodnou půdu" a poměrně záhy se stáhnou.
Čili jste buď dost hrubě odpálkoval značně nešikovného uživatele, nebo povzbudil provokatéra k další aktivitě. Vyberte si, co je Vám bližší.
Hezký den ;-)
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
a) Určitě si nehrajeme na superhypermega odborně zaměřené forum...
Tak to jo. Ta 3.os.mn.č. mluví za vše.
Citace:
Původně odeslal
Wisew
Tak to jo. Ta 3.os.mn.č. mluví za vše.
No když už jste na to narazil, tak "nehrajeme" je 1.os.mn.č., 3.os.mn.č. by byla "nehrají" ;-)
Tak vidíte, že Vám tohle forum aspoň něco dá ;D
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
No když už jste na to narazil, tak "nehrajeme" je 1.os.mn.č., 3.os.mn.č. by byla "nehrají" ;-)
Tak vidíte, že Vám tohle forum aspoň něco dá ;D
A ja myslel, že je to "fórum o monitorech" a ono je to pravopisní kroužek.:mweheh::mweheh::mweheh: Děkuji za upozornění.
Ja myslel, že se lidi chtějí něco dovědět o monitorech, ale to tady asi nehrozí. :idea:No nebudu "Vás" rušit....
Hezký den
Pokud se podíváte pořádně, tak já jsem tu s x.os.mn.č. nezačal ;-) To jen tak na okraj, že to má být o monitorech ;-)
Koukám, že jste trochu offtopic co?