Pořád přemýšlím jak bych dostal svého vodníka na soltek 75-FRN2-L. On totiž nemá ty díry kolem socketu :evil: :evil: a ten můj vodník má 1/2 kg. Nemáte někdo nějaký nápad jak to uchytit ??
Printable View
Pořád přemýšlím jak bych dostal svého vodníka na soltek 75-FRN2-L. On totiž nemá ty díry kolem socketu :evil: :evil: a ten můj vodník má 1/2 kg. Nemáte někdo nějaký nápad jak to uchytit ??
Ak tam nie su diery (a nechce sa Ti ich tam navrtat), tak mozes pouzit este sponu (co je aj na obycajnych chladicoch), ale nepoznam rozmery Tvojho chladica, takze neviem, ci to pojde.
No jít to půjde ale ten vodník má 1/2 kg a ještě k tomu přidej odpor hadic. Nerad bych aby mi vodník ulít i se socketem :-(Citace:
Původně odeslal Toxic
Muj vodník má asi kolem 600g s všema hovadinama
Uchycené to mám tímto:
www.sweb.cz/erty/WCuchyt.JPG ,akorát jsou ty destičky seřízlé kvuli odlehčení (Novější fotku jsem nenašel).Uchycení do děr na desce je v plánu :o)
no fakt to ty plastové packy udrží ?? já jim moc nevěřím
taky to mam na sponu a je docela tezkej. a to mam jen na 2 packy :|
ale na novej vodnik planuju koupit sponu od aquacoolu.
btw kdyz nevim jesi to udrzi, popripade jakej pritlak to vydrzi tak zkousim na vykonne redukci slot1/ppga od eaglu :-)
Jestli chceš, na toho tvýho celera to stačí, za pár drobných ti nechám AQ sponu co je trochu mimo osu (asi 3 nebo 4 mm mimo střed CPU).Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
2 marty a nende to vyrovnat?
prave sem chtel vod nich aby to bylo ce nejpresnejc. idyz :?:
Hele když mi to chladilo AGOIA 1600+ @ 1800MHz na 45 full load (se správnou sponou to kleslo na 43) a neolámalo jádro :)
A stejně ty vaše intely, těm je to fuk ne? :)
njn
to byseti jako chtelo mi ji posilat? :wink: