Smršťovací průhledná bužírka - Brno
Ahoj,
poradil by někdo kde v Brně koupit teplem smršťovací průhlednou bužírku, průměr po smrštění cca 5mm. Bez lepidla.
Kdysi jsem někde koupil asi metr na zkoušku v domnění že jde o běžný sortiment. Teď jsem spotřeboval zásoby a už obešel známé obchody, GME, GES, TIPA,.. a všude na mě koukají jako bych chtěl přinejmenším létající talíř.
V nejhorším bych to vzal i přes net, ale potřebuju tak 2m což mi vystačí zase minimálně na rok. To dám víc za poštovné :mad:
Netušíte kde shánět ???
Re: Smršťovací průhledná bužírka - Brno
poobzeraj sa po obchodoch s elektroinstalacnym materialom , nieco na sposob http://www.hagard.sk/ .
pro takové drobnosti jsme jezdívali sem, pravda měli jsme to kousek od firmy..
www.elkov.cz
http://ebc.mywac.cz/elkov/Main/detai...000005A0F&kod=
Elkov mám 100m od práce, ale tam šanci nevidím. Obsluha je dost příšerná, pokud jim neřeknu katalogové číslo, ani se se mnou nebaví. A na jejich stránkách vyhledávání nefunguje, on-line katalog taky nemají (nepočítám historické pdf od dodavatelů).
aaha, ten odkaz jsem již nekontroloval. každopádně se tam dá proklikat skrze odkaz eshop na elkov.cz
je to todle
ELQ SMRST.TRUB. PBF 9,5/4,8 TRANSPARENTNI 1m
Číslo:41993038
Název:ELQ SMRST.TRUB. PBF 9,5/4,8 TRANSPARENTNI 1m
Výrobce:
Kód výrobce:
PBF 9,5/4,8 transp
Super, díky - hned to půjdu zkusit.
K+
Kdyby to tam neklaplo, tak smršťovací bužirky mají i v Brně v Bauhausu. Nedávno jsem tam kupoval bílou, ale bohužel si nevybavím, jestli mají i průhledný..
Cožpak o to, smršťovací bužírky mají prakticky všude - tady se jedná právě o tu průhlednou. To je ten problém >:}
O víkendu jsem ji zahlédl, tak jsem si na Tebe vzpomněl, pokud ji ještě sháníš :-) Bylo to buď v Hornbachu nebo v Bauhausu (teď nevím přesně, myslím že to byl Hornbach - já sháněl něco do bytu a prolezl jsem právě tyhle dva obchody) a měli tam jak všechny barvy, tak i průsvitnou.