Nahrada za Outlook Tasks so synchronizaciou na mobil
Nazdar, neviete niekto o alternative ku Outlook Tasks? Momentalne si v Outlook-u zadavam task-y, kde mam nazov ulohy, termin a upozornenie, ktore moze byt v iny termin ako samotna uloha. Cez ActiveSync sa mi task-y synchronizuju medzi e-mail serverom (Exchange) a mobilom (Windows Mobile 6.5) nech urobim zmenu kdekolvek. Na telefone mi vyskakuje aj upozornenie. Planujem novy telefon ale Windows Mobile 6.x jednak uz nie je velmi v ponuke a asi by som uz do tohoto starsieho systemu nechcel ist a ostatne mobilne systemy, ktore mame na synchronizaciu povolene su drahe. System pre mobil co mi pripada do uvahy je Android a Windows Mobile 7.x ale tne nie je povoleny. Preto hladam nejaku alternativu, idealne nejaky web, kde by som si mohol ukladat ulohy podobne ako doteraz a mohli by sa mi synchronizovat na mobil. Pozeral som Google Gmail Tasks, kedze tam mam konto ale tam je to velmi obmedzene. Budem vdacny za tipy.
Re: Nahrada za Outlook Tasks so synchronizaciou na mobil
Nejde mi to. Asi je to pretazene alebo je tam nejaky problem. Urcite skusim pozriet neskor. Dakujem za tip.
Uz to ide. Je to pekne, jednoduche ale c som skusil web interface tak neumoznuje nastavenie casu pre task ani upozornenie v iny den a cas. Windows program mi zas stale hadze chybu pri prihlaseni ale aj bez prihlasenia vidim, ze tiez to tam nie je mozne specifikovat. Kazdopadne ako denny todo list to vyzera vyborne.
Pravda, upozornění osobně nepoužívám, takže to přesně nevím. Ale termín a tak tam nastavit jde. Používám to na všechno možné a je to pěknej nástroj, ta webová aplikace funguje pěkně i na mobilech.