Potreboval bych poradit. Pod WinXP nemuzu zaboha rozchodit USB porty co s tim? Mam USB v. 1.1. A moji tri znamy mani ten samy problem. SP 1 pro WinXP mam nainstalovany a nic. :evil:
Jo mam WinXP profesional.
Printable View
Potreboval bych poradit. Pod WinXP nemuzu zaboha rozchodit USB porty co s tim? Mam USB v. 1.1. A moji tri znamy mani ten samy problem. SP 1 pro WinXP mam nainstalovany a nic. :evil:
Jo mam WinXP profesional.
a máte zapnuté USB v BIOSu ?
Jo mam, ve spravci zařízení je USBčko normalne bez jakychkoliv vykričníků a piše to, že pracuje spravně, tak nevim.
Ale jakmile připojim USB zařízení, tak se neohlásí. :-(
Nainstalovat VIA 4-in-1 pripadne vselijake USB patche od VIA.
hledej ve VIA areně, nebo bych ještě zkusil odinstalovat zařízení, votevřít bednu, vypojit kabel, zapnout wokna, vypnout wokna, připojit kabel, zavřít bednu ;D
A neni něco s tim USB zařízenim?
Večer to zkusím a pak dám vědět, jak to dopadlo.
Zařízení je v pohodě na jiných PC funguje tak jak má, jen na tom s XPčkama prd. :evil: :evil: :evil:
Tak jsem to konecně nyzkoušel a bylo to nejspiš ovladači. Odpojil a odinstaloval jsem to USB zsřízení, nechal najet Win nez neho, pak restartoval a nainstaloval zpet a vše už funguje. Je to zahada, ale hlavne, že už to jde. Díky všem.
tak mam ted taky takovy problem. od doby co se kamaradovi zacoudilo ze zdroje nejdou USB. rikal sem si ze asi neco se spalilo. tak jsem zkusil dat tam USB pci kartu . ovladace sem nainstaloval.. Ale zarizeni to nechce nacitat stejne. je to postarsi deska od MSI proc P4(nefunguji ani usb na desce ) ovladace jsou a pracuji, ale zarizeni se ani neohlasi. ma tam XP prof. SP2
vyreseno. v biosu to chtelo vypnout usb radic a pak pci karta bezi