http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17579
Printable View
mno, tak ten procesor nejdřív pořádně otřeš, než ho půjdeš reklamovat a je to v suchu :idea:
Huh, není dneska 1. duben?? To mi přijde jako kachna, když vezmete v úvahu, že když jste reklamovali proc na kterém nebyly zbytky pasty, jednoduše řekli, že tam nebyla pasta a že reklamaci ani nepřijmou. BTW k box AMD se nedodávala pasta???
taky mě to přišlo typicky aprílový, ale dneska bych se nedivil ničemu :roll:Citace:
Původně odeslal Millisx
taky nevim, jestli se třeba v ČR ta exotická pasta uvedená na PCTuningu vůbec prodává v ČR ;D
taky mi to prijde jako blbost.
BOX jsem nikdy v ruce nemel, ale je mozny, ze tam je jenom polstarek na chladici.
AJ podla mna je to dost na hlavu, ale mozne je vsetko...
...pred casom som cital nejake reklamacne podmienky priamo od AMD a jednou z nich bolo zeby na CPU mali byt zvysky od pasty :|
...ked tak by sa k tomuto mohol vyjadrit niektory z reklamacnych technikov, ktori sem chodia :!:
Tak to je fajna blbost ked mam box tak mam nechat tak tu zuvacku ci co to je.
A ked nemam tak mam chladic dat len tak na sucho ci čo, to je riadna sprostost, to asi aby sme netaktovali alebo aby meboli caste zaruky ked uz asi su tie jadra celkom v pohode a nelamu sa aspon si myslim.
To je tusim na LEVI, reklamacni podminky procesoru AMD. Jsou tam super hlody, ktery si i navzajem protireci. Nesmi se prinest procak bez znamek toho, ze by byla pouzita pasta (mohli by tvrdit, ze chladic byl na procesoru bez pasty) ale na druhou stranu nesmi byt procesor nijak znecisten. :-o Takze podle LEVI vlastne nejde vyreklamovat. ;D
...ahaaaaaaa "vychcana" interpretacia :? :evil: :roll:Citace:
Původně odeslal Halen
Hmm tak to sa mi uz fakt zda poriadna somarina ale interpretacia je super som zvedavy co by na to povedala SIO u nas, vlastne to je diskriminacia kupujuceho. :evil:
Tiež sa mi to nezdá, ale možno ide iba o pasty, ktoré môžu byť vodivé...
Neviem ako to má AMD box, ale moje Intel box (566, 900) mali takú hustejšiu bielu hmotu - to nie je pasta ?
Inak BTW, ako v AMD zistia či tá ich jediná povolená pasta bola na procesore krátkodobo, alebo nie ? :?:
Hej tak to si uz AMD mohlo do svojich reklamacnych podmienok dat rovno daco take ze ked si kupite nas procesor tak ho radsej ani nepouzivajte v pripade BOXovanej verzie skatulku radsej ani neotvarajte lebo mozte priist o zaruku a to asi aj pridete !! :DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
AMD uz asi serie ze stale niekto chodi reklamovat procaky (ravdepodobne kvoli OC ;D ) a asi uz su z toho stratovy ??? tak vymysleli ofuk ako nemusia reklamovat procak. Teeeda to uz fakt vacsiu blbost nemohli vymysliet, to mame akoze mat medzi coolerom a procakom NIC (vzduch) ved maloktory chladic ma dokonale rovnu a hladnu spodnu plochu tak aby sa celou plochou cpu dotykal chladica. mozem potvrdit ze moj falcon rock II ma dost drsny povrch takze bez pasty by som to radsej neskusal.
btw: co AMD mysli pod pojmom "testovanie". to akoze Overclocking alebo testovanie ci procak funguje ??? ??? ???
ale nie, je to tak. predal som uz vela boxov... par z nich samozrejme out, takze reklamacka. nakolko reklamujem priamo u vyrobcu, pretoze velkoskady na sr si s tym nejak hlavu nelamu, tak som dostal pri 2 odpoved, ze na nich nebol pouzity originalny chladic, takze zaruka padla, kto neveri, mozem poslat priamo potvrdenie od AMD!!!!!! Ale ako na to pridu???? ???
streli nieco naverimboha a mozno sa trafi...
2daart: ...no napadlo ma toto: teplovodiva sra.cka na BOX chladicoch moze obsahovat nejaku zluceninu a oni jednoduchou chemickou reakciou zistia, ci su tam zvysky, ak nie tak nebol pouzity BOX chladic a reklamaciu zamietnu
...pekna fikcia ;D ;D ;D ;D uz nebudem pozerat americke filmy :!: :roll: ;D
Sa mi vide ze AMD zecina nejak blbnut alebo co no dufam ako to tu uz niekto povedal ze svoje stanovisko este prehodnoti :roll:
neplaste.... to se vyresi casem....
u boxovanych amdecek je u starsich kusu (palomino, TBred A) stara klasicka zvykacka, u novych B0 uz je nova, sede barvy, neco mezi pastou a zvykackou a ma to mnohem lepsi vlastnosti nez ta ruzova... lepe vodi teplo, je mekkci, dobre se sundava (cisti) :wink:
procesor musi mit na sobe zmanky pasty, ale nesmi ji na nem byt pul litru... take nesmi byt na procesoru videt dva ruzne druhy past, napr bila a stribrna... :-o
normalne to noste na reklamaci s pastou, nez se zacnou odmitat (jestli vubec) procesory ktere na sobe nemaj zvykacku nebo tu doporucenou pastu (jak to zjistim kdyz mi to donesete ??? )... nereste to, alespon prozatim ;D
lol tak to je fakt hustý. Tak bz to chtělo koupit trochu žvejkačky od AMD a vždycky když někdo půjde reklamovat procák tak ho hezky očistí od ASIII a napatlá tam ten originální humáč :lol:
...dufam, ze to nezajde az do takychto eXtremov :?Citace:
Původně odeslal Marty
Nechcú náhodou zvýšiť predaj svojich box procesorov ? Veď keď nemám box, tak čo tam dám ? Ten chladič neviem či je dostať samostatne a keby aj, načo AMD potom certifikuje chladiče iných výrobcov ?
Tak to hej a okrem toho na boxe je len hlinnik a to ma uchladit taku 2400+ alebo 2600+ popripade overclocked 1700+ ???
Tak to pochybujem okrem toho sak len na predji 1700 zarobia ako nikdy lebo kazdy si radsej kupi lepsiu dosku (aspon kto sa v ton trosku vyzna) a proc co da na default 2400 a usetrene peniaze da do niecoho ineho lepsiu GK ;D ;D
Je to cele na hlavu postavene a dufam, ze sa to vyriesi. Treba hlavne viac reklamacii a mozno budeme prekvapeny, kolko moznych kombinacii existuje na to, aby mohli reklamaciu zamietnut.
Dufam ze az do takeho extremu nebude musiet ist ale clovek nikdy nevie, hlavne ako sa k tomu postavia velkoobchody a ich reklamacny technici.