HTC Diamond (MDA ompact IV) a XDANDROID
zkousim rozject Android na HTC Diamond. Stahnul jsem haret.exe atd. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1171070. Po spusteni haret.exe najizdi kernel zpravy a pak me to vyzve ke kalibraci tscreenu. Jediny co jsem zachytil je zprava "neznamy panel" a vypis nejakych registru. Pak se po nejake dobe zobrazi grafika - naletavajici droidi na napis xdandroid a pak se telefon rebootuje.
je nejaky specialni postup pro MDA Compact IV proti puvodnimu Diamondu?
Re: HTC Diamond (MDA ompact IV) a XDANDROID
hmm tak s kernelem z htc-msm-linux-20111017_080427-package.tar.bz2 nabehne GUI, ale je to katastroficky pomale
Omlouvame se Sluzba Mapy (com.google.android.apps.maps) nereaguje.
a dalsi hlasky se System, Launcher apod
ale asi to bude jenom nejaky cokl - prepinani ploch jde a mapy to nakonec ukazalo (predtim nez je to sestrelilo)
premyslel jsem jeden cas o tom samem, ale vsude jsem se docetl ze se potom vice prehriva je tu huste pomale.... no proste to nema vubec smysl.
hmm bohuzel to opravdu zere baterku vic ne wokna. To "padani" aplikaci je zrejme tim jak je to pomale. Protoze nedojde k dostatecne rychle odezve aplikace na pozadavek systemu. Kdyz to ma dobrou chvilku, tak to jde docela dobre - treba prepinani ploch, ale i treba zoom v gmapach. Porad nevim co si tam dat za ROMku - ted mam Erziku X se Sense, ktere mam vypnute, protoze zere neskutecne pameti. Mam nutkani se vratit na puvodni TMO ROMku, ale ta zase ma v TF sama o sobe dosta malo funkci (Erzika se Sense zase napr. nema funkcni Twiter widget atd.).
Ale proad si rikam, proc by to nekdo pripravoval a programoval atd., kdyz by to nebylo na Diamond alespon nejak pouzitelne ;-) Asi se budu muset podivat po nejake starsi verzi.
mozna ne zrovna dobre odvedena prace...
Ten Diamond ma 528Mhz procesor a na WM to byla paradni rychlost. Stejne tak (z recenze) luxusnich 192MB RAM. No a takovy lowend Vodafone 858 Smart, na ktery spousta lidi nadava, ze je priserne pomaly ma stejnou rychlost, o par MB mensi RAM a polovicni rozliseni displeje. Proste nejde cekat zazraky, Android potrebuje lepsi HW nez WM.
me android jel pomalu i na HTC Diamond2...
Na Diamondu bylo utrpeni i Windows Mobile. 528MHz qualcomm (daleko nizsi vykon na takt nez OMAPy od TI) je holt slabej pro rozliseni 640x480. Android je navic utopie z hlediska velikosti operacni pameti.