Re: Cobian - temp adresar
Cobian má bohužel s ukládáním do sítě problémy. Chová se to tak, že lokálně funguje všechno jak by člověk čekal, ale jakmile chceš ukládat do sítě začne se to chovat podivně a všelijak selhávat. Sám jsem přesunoval zálohy se serveru na NAS a po pár soubojích jsem to vzdal a přešel na jinej soft. Takže bohužel řešení ti nedám, jen potvrzení, že chyba nejspíš není na tvojí straně.
no ale to neni jadro pudla. Ja jsem mu dal cestu na nas do adresare. Ale funguje to tak, ze misto aby si vytvoril ZIP soubor atd. lokalne v zadanem tempu, tak to rovnou cpe do sitove cesty. Coz je samozrejme pomalejsi nez kdyby to delal lokalne a az pak cely zip kopiroval po siti....
Zkus jestli ten temp použije, když bude záloha směřovat na nějakej lokální disk (můj tip je že jo). Imho jádro pudla je právě v tom, že při použití síťový cesty dělá spoustu věcí jinak a blbě.
hmm hmm - takze kdyz dam lokalni disk a nebo \\server\share, tak to na temp adresar kasle a dela to rovnou v cilove slozce - kdyz mu dam jako cil FTP server, tak ten adresar pouziva.