Tak nejak se rozhoduju mezi temadle krasavci.Moc testu jsem s nima jeste nevidel.A tak vas prosim o názor ,kterej je podle vás lepší ??? A je realny s nima uchladit XP1700 (DLT3C) na 2400MHz :?: Ta kurva topi jako blazen asi 110W.Tak co myslite????
Printable View
Tak nejak se rozhoduju mezi temadle krasavci.Moc testu jsem s nima jeste nevidel.A tak vas prosim o názor ,kterej je podle vás lepší ??? A je realny s nima uchladit XP1700 (DLT3C) na 2400MHz :?: Ta kurva topi jako blazen asi 110W.Tak co myslite????
bych to videl na ten Coolermaaster
cena 49 eur
Dal jsem to sem kvuli ty objednavce od tebe. :wink: Nechci udelat nejakou pic... a proto se ptam na nazor :wink:Citace:
Původně odeslal fabsa
An important note – the 7000 series supports Athlon64 (Socket 754) CPUs, but NOT the current Athlon XP (Socket 462) CPUs.
Diky za link.Skoda ze nemecky neumim ani slovo :oops: Ale tomu napisu oranzovymu napisu uz jo :oops: :oops: :oops: Takze pouze na Athlona64. :idea:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
A tvuj nazor uchladi ten Coolmaster Aero7 tu 120Wbestii ???Citace:
Jo ten AERO to uchladi.... docela dobrej chladic.... +/- jako SK7
kdyz tö vyslo o dost lepe nez V11 tak to asi stoji za ty prachy
uz sem ho nasel za 46 euro ale jinak tam v tom shopu nic nemaj takze asi spis to budu braz z toho za 49 rozdil je minimalni
Maji tam i Aero na PIV ??? A za kolik???Citace:
Původně odeslal fabsa
Hod sem nejakej link na testy toho chladaku please :wink: :wink:Citace:
No uchladit 120W vzduchem, to nebude sranda. Jinak u toho aera 7 bych určitě vyčkal na verzi 7+ co má 8 cm fan.
Ten hluk u Aera je dost velky. Nie je lacnejsi (a ucinnejsi) vodnik???
Já bych neřek že ten hluk je moc velký. Záleží samozřejmě na otáčkách a to je vždy kompromis hluk/výkon. Naštěstí to má tu regulaci otáček, čili se to dá použít pro náročné aplikace na vyšší otáčky a pro hudbu atd. na malé. Jinak souhlas s tím že vodník je nejlepší, ale ne každý si chce do kompu tahat vodu.Citace:
Původně odeslal Toxic
Aj tak raz skoncis s vodnikom v compe !! :D :wink:Citace:
Původně odeslal tombianski
to Lukas Volek: ty už nemáš ten pasiv Thermalright SLK 700 ?????? Jestli ho máš, tak nevím o čem uvažuješ..... Bouchni na to nějakej krutej větrák a jede se ne....
Uz ho ma -=Ondra=- :roll:Citace:
Původně odeslal Vapno
Co se týče chlazení tak nad vodníka není (a 100l akvárko k tomu ;D ;D ;D ), ale někdo chodí na lanparty atd. a tak prostě vodu nechce.Citace:
Původně odeslal cox
Moje rec :idea:Citace:
co ja koukal tak hluk/ucinoist je vic nez dobraCitace:
Za 50 EUR mate uz lepsi SLK900-U 8-)
jestli chceš mí t ticho tak zalman
... tady je slušný porovnání:
http://www.tweakers.com.au/articles/...ero7/page1.asp
... nezapomeň na nutnost zajistit velmi dobré ovětrání celé skříně...
Urcite je lepsi nez ten Coolermaster??? ???Citace:
Původně odeslal Fila
Jestli mas nejakej link na jeho testy tak mi ho prosimte napis :-)
Diky Vapno.Jestli jsem to dobre pochopil tak pri full otackach je nejvykonejší 52C ,ale rve nejvic.Nejlip z toho testu teda dopadl V7+ pri H(vykon/hluk) ??? ??? :roll:Citace:
Původně odeslal Vapno