Re: pc za 12tis. Bedna,prace
lehce OT: bývá dobrým zvykem postovat kompletní košík anebo napsat názvy komponent, ke kterým přiřadíš odkaz na položku e-shopu.
Takto je to celkem nepřehledné... také bych připsal, k čemu má být tohle PC určeno.
Citace:
Původně odeslal
meteor
lehce OT: bývá dobrým zvykem postovat kompletní košík anebo napsat názvy komponent, ke kterým přiřadíš odkaz na položku e-shopu.
Takto je to celkem nepřehledné... také bych připsal, k čemu má být tohle PC určeno.
tak se omlouvam jsem tu pres mobil a nejsem tak obratny.
No proste vyvazene pc na hry.
OK... píšeš PC za 12, součtem je to zhruba za 12,5 v současné verzi, přičemž sám přemýšlíš, že si ještě "litra připlatíš", tj. bude to za cca 13,5. Kolik je tedy pro tebe "konečný strop", abychom věděli, v jaké relaci se můžeme při "vymýšlení" pohybovat?
Pokud Phenom II x4 960 myslíš verzi 960T s jádrem Zosma, to rozhodně špatná volba nebude a otázka je jen jestli za to chceš dát ty peníze navíc.
Kde bych ale rozhodně přitlačil jsou paměti, těch +-300 Kč navíc za 2x4GB se vyplatí určitě.
Případně bych zvážil nutnost DVD mechaniky, já ji ve svým hlavním počítači už víc než rok nemám a vůbec mi nechybí.
to budu muset zkonzultovat,ale bohuzel bude 12tis. strop.
Taky jsem premyslel vyndat tu vypalku a ramku si myslim ta se da prikoupit vzdy a lehce pridat.
To se o procesoru rict neda.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Pokud Phenom II x4 960 myslíš verzi 960T s jádrem Zosma, to rozhodně špatná volba nebude a otázka je jen jestli za to chceš dát ty peníze navíc.
Otázkou je, zda-li za ten litr navíc u CPU získá navíc také nějaké FPS (když to má na hraní) :-)
Já si teda myslím, že to (na daný limit) není špatně složená sestava...
Citace:
Původně odeslal
meteor
Otázkou je, zda-li za ten litr navíc u CPU získá navíc také nějaké FPS (když to má na hraní) :-)
IMHO jo, protože Zosma je zamčenej Thuban, tj. jednak šance na dálší jádra, ale hlavně i vyšší OC potenciál a to potom hrám pomůže :-)
Spíš by bylo výhodné, kdyby sis nemusel kupovat nový HDD, protože ten je v současné době hodně drahý.
Phenomy s turbem nemaji v Axesu.
mate pravdu ten disk je drahej,ale vylitly brutalne nahoru.
Tak to vypada,ze necham tu sestavu s tim athlonem ..
Na to ze mel celerona 3ghz .jednojadro tak bude mit velkej skok.
A co ta deska?je dobra?
Nebo radej gigabyte?
A rozdil mezi mou hd 6670 a hd 6750?
Nemam net jen v mobilu,tak grafy nevidim.
Jinak dekuji za diskuzi
No tak se poptej v okolí, jestli někdo nějakej disk neprodává, ty jejich ceny jsou šílenost... Doufám, že se zase někde v "čongově" brzo obnoví výroba po záplavách a vrátí se to trošku do normálu. Já si chtěl doma na data koupit 2TB, ale ty ceny mi přijdou fakt mimo mísu...
Kdybys sehnal jetej disk kolem litru, tak už máš zase volný finance do něčeho jinýho, když seženeš ochotnýho kámoše, co ti to za tři kila poskládá (předpokládám, že OS si dokážeš už nainstalovat), tak už jsi pomalu 1700 v plusu oproti současnýmu rozpočtu a můžeš to zainvestovat jinam :-)
S deskou toho asi moc nevymyslíš, v daný cenový relaci mně přijde docela OK.
Kamose jsem mel,ale nejak me zavrhnul,tak zbyva jen montaz a soft tam flaknu sam.
Take jsem premyslel nad tim diskem,ale kdo ti ho ted proda za levno,kdyz ted vyletli tak nahoru..
A uz jsem precet hodne ,jak nakoupili,slozili a NO SIGNAL,takze radej montaz a zahoreni tech 600kc ozelet nez stirat pot z cela a nevedet co.
Citace:
Původně odeslal
meganek
Take jsem premyslel nad tim diskem,ale kdo ti ho ted proda za levno,kdyz ted vyletli tak nahoru.
Pokud bys měl dostatečnou "karmu", mohl by ses dostat do zdejšího bazaru :-) Momentálně je zde v nabídce (např.):
- WD 640GB AAKS se zárukou za 1.250,- Kč
- WD 500GB AAKS bez záruky za 850,- Kč
- WD 1TB Black FALS se zárukou za 1.500,- Kč
- WD 2TB Black RE4 se zárukou za 2.000,- Kč
Pokud znáš někoho z fóra anebo jestli někdo bydlí poblíž, můžeš ho zkusit oslovit, třeba bude (za malou úplatu) ochotný :-)