intel PRO Wireless3945ABG a kanály 12-13/2,4ghz
Zdravím, mám doma notes s touhle wifi v mini pci-e, mám problém že karta vubec nepracuje na 12,13 kanále. V celku maličkost ale kvuli rušení v okolí mám domovní AP(slouží pro dalších 5 lidí) právě na 12 kanálu.Viděl jsem jakési řešení pro linux, formou modifikace ovladače ale pro windows jsem nikde nic nenašel.Nesetkal se s tím někdo??? díky za rady
Re: intel PRO Wireless3945ABG a kanály 12-13/2,4ghz
Předpokládám, že ntb není z CZ distribuce, co?
Měl jsem podobnej problém s kartou z USA, kde používají jen channely 1~11 a ovladačově se mi to nepodařilo nějak úspěšně obejít.
Zkus se mrknout do nastavení karty, jestli nemá možnost nastavení "country region"... Pokud ne, tak jedině sehnat jinou kartu.
To už jsem prolezl a nic, je to mini PCIe takže shánět něco jinýho je opruz, mini PCI karet mám plnej šuplik ale tohle mě dostalo.Tak asi speciálně pro notebook zřídim dalši APčko, jelikož řešení patrně neexistuje, nebo je natolik složitý, že jednoduší je vyndat z šupliku starej router.Nevim co je to za národnost - Asus F3SR, klavesa česká neni.... prostě pech
Žádnej opruz. Já jsem kupoval mPCIe kartu od SparkLANu na tady:
http://stores.ebay.com/minipciBIZ
přišlo mi to z Německa za cca tři dny, cena kolem 400 Kč se vším všudy. Má toho na výběr docela dost, počítám, že tam něco vhodného najdeš.
Nakonec jsem našel HW mod, pokud by někdy někdo řešil stejný problém, připravte si mikropájku s megajemným hrotem a trochu trpělivosti, o detajly se klidně podělím.
Tak se podel verejne, at se pokochame i my, co mame wifi bez problemu :mweheh:
...a nebo my, co mame notebooky z USA a kanaly 12 a 13 nam taky nefunguji :)