-
Reklamacia grafarny
Xcem sa opytat ci mi vyreklamuju grafiku ak mi nespolupracuje s doskou? Mam Geforce 4 Mx 440 od Manli a Abit kt7e? Windows normalne v pohode nabehne ale vascina hier na nej vobec nejde...Je to mozne aby mi to predajca vyreklamoval alebo ee? ??? Kupoval som to vo velkosklade...
-
Tohle asi neni raklamace. Pokud si ja neco kupuju (o cem si nejsem tak uplne jistej) tak si dohodnu moznost to vratit treba druhej den nebo lepe koupit v Patek a mit moznost to v Pondeli vratit, pokud neco nefunguje/ neco se mi nezda. Oni ti totiz reknou, ze to funguje a ze je problem v tvy desce.
Nepocital bych rozhodne s vracenim penez, spis bych apeloval na solidnost firmy, stim ze jsem spokojeny zakaznik :wink: a pozadal je, jestli by nebylo mozne ji vymenit za jiny typ s eventuelnim doplatkem.
IMHO, proc si kupujes takovou nanicovatou grafarnu ??? . Dyk to nema ani parametry GF3, kterou by si za stejnej peniz sehnal taky.
-
mnoo to som vlastne nekupoval ja ale jeden kamos....Ja by som manli nikdy nekupil... 8-) Pocital som s tym, ze by mi peniaze nevratili,skor som xcel aby tu grafiku vymenili...No nic uvidime ako dopadne ten kamos...Inac ta grafarna stoji cca 1500 bez Dph a za taku cenu by som GF3 asi tazko zohnal, alebo sa mylim ???
-
Mno za 1500 nakou bazarovou, pocitam za 2.5k by uz mohle bejt "nova" (nejakej zbytek na sklade).
-
hmm to si skor priplatim zopar $ a zoberiem Radeona 9100.. :smoke: