Vyber skrine - Chiftec nebo Fractal R3?
Zdravim,
v soucasne dobe jsem menil vsechny komponenty krome skrine. Mam v sestave 3 HDD ktere vibruji a jsou pomerne hlasite. Myslite si, ze by pomohla vymena i casu?V soucasne dobe mam Chieftec Mesh Series - http://www.chieftec.com/CX01.html a premyslel jsme o Fractal Design Black Pearl - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=99713
Myslite si ze bude znat rozdil?Nerad bych si pohorsil :)
Diky!
Re: Vyber skrine - Chiftec nebo Fractal R3?
Fractala mam, je to pomerne dobra skrin, ale nepocitej s tim, ze kdyz tam das tri disky (byt sebetissi), tak ze nic neuslysis. Ja v nem mam disky dva Samsung F3 1Tb a Samsung F4 1,5Tb a rozohodne je to vic slyset, nez kdyz das disky do Silentmaxxu HD Silencer a strcis je ho starsi skrine. Tolik k hlucnosti. Pokud mas dalsi otazky ohledne R3, tak sem s nimi, budu-li vedet, odpovim.
Super, diky za rychlou reakci. Nemas prosim nekde v manualu napsany haka je tloustka plechu?Nemam moznost to ted nikde omrknout, tak musim vychazet z parametru. U toho Chieftecu mam 1mm..
Ahoj, ten Chiftec je určitě horší. Měl jsem ho x let, měl jsem tam 3-5disků i v Silentmaxxu a teda je to letadlo. Teď mám Antec 182 tuším a po shlídnutí Doktorovy Kysny bych šel do Lian-Li. Osoně jsem určitě pro Fractal i když to není tak silný plech co má Chieftec co si pamatuju.
Ale Fractal je okopírovanej ANTEC, takže neprohloupíš si myslím ...
Ale Antec, Lian-Li jsou cenově dražší...
Diky za reakci. U toho Fractalu jsem se bal pouze toho, ze ma zrejme tenci plech, je o cca 10 cm nizsi (mozna bude mit vliv na teplotu) a ma jenom dve pozice pro 5,25 (tam mam ale stejne jenom jednu dvdromku, ale kdybych chtel dat disky tam naprd do Himuro..). Nekdo zase rika, ze Chieftec Mesh je profi skrin a ze si moc nepolepsim pry :(
Fractal ma steny silne 0.8 mm, ale jsou bytelne, ne jak u nekterych 0.8cek, ktere se prohybaji.
ja teda prechazel z p182 na lian-li oklikou pres fractal, ktery mi vydrzel cca 24hodin - vibrace bocnic, krive ohyby, gumove lemy v trayi na nic... ten muj pc8fib sezenes za 3k.