Grafická karta se 4 a více výstupy
Zdar, shaním grafickou kartu s více výstupy, ideálně 6 nebo 8 výstupů. Asi minidisplay porty. Splitter mi nepomůže, potřebuju samostatný výstupy. A kdyby šli použít dvě, tak by to bylo super :). Vím, že existují profi FireGL, NVS aatd, ale ty ceny jsou docela vražedný. Díky.
Re: Grafická karta se 4 a více výstupy
Kolega z práce se po něčem takovém sháněl taky (6 port grafika). Bohužel, ačkoliv je snad v každé recenzi vychvalována přítomnost eyefinity, tak reálná dostupnost karet je tu mizivá. Snad jen tedy HD6990, pokud není zbytečně výkonná?
Tak mne docela zaujala http://www.alphacool.cz/produkt/Powe...6_Edition.html . Cena dobra, 6xmini. Moje otazka, nemate s tim nekdo zkusenosti, opravdu eyefinity umi sest separatnich vystupu? Nebo jenom roztahne plochu na 3*2? Dik.
jak moc hluci takovehle reseni? chteli bysme do studia neco co ukociruje 4x LCD, zatim tam jsou 2 monitory na pasivnim HD2600, deska 2 PCI-e 16x ma (nejaky Asus s P45)
Pokud ti nejde o výkon, bude imho řešení pomocí dvou pasivních low end karet lepší, ale záleží co potřebuješ aby na tom běželo.