...tak do teď, teda spíš do včerejška to bylo v pohodě .... a už není ...... zajímavý ..... nic jsem s tím pc nedělal - žádnej flash, žádnej overclock ...... proctě nic ..... ach jo ...... že by odcházelo CPU ?
;D 8-) :o :? :-o
Printable View
...tak do teď, teda spíš do včerejška to bylo v pohodě .... a už není ...... zajímavý ..... nic jsem s tím pc nedělal - žádnej flash, žádnej overclock ...... proctě nic ..... ach jo ...... že by odcházelo CPU ?
;D 8-) :o :? :-o
Co dát časování pamětí na 5-3-3-2.5 možná se něco více přehřívá,protože se venku oteplilo.Citace:
Původně odeslal Jezyn
nestras ma, lebo aj ja mam 1.775V. Skus dat goldmemory, ak ti to vyhodi chybu, tak potom Prime95 vyhadzuje chybu tiez.Citace:
Původně odeslal Jezyn
:D co znamena ta pětka v retezci 5-3-3-2,5? vlastne vsechny ktere cislo ma nejvetsi vliv na vykon atd?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
....goldmemory jede v pohodě ..... sice sem to testoval jenom hodinku ..... ale zdá se, že to bude dobrý ....(šupl jsem tam 5,3,2,2cl) ..... teď jedu prime95 na default cpu .... nechám to do rána a uvidím .....
Nojo pre overclockera je najlepsie rocne obdobie ZIMA ;D
Nejlepe se nekde odstehovat na Sibir nebo Aljasku nebo Severni pol a podobne :o))) a bude aji tiche PC :D :wink:
.... a nebo se narvat i PC do ledničky .....
Ako dlho si to testoval predtym??? Mne hodilo chybu raz aj po 22 hod. a od vtedy testujem min 24 hod.
..... test asi jen 10 hod - prime95 - ok ..... teď jsem to hodil na goldmemory a otestuju pořádně ty paměti na 5,3,2,2cl - dám tomu tak den ....... pak to hodím na den na prime95 - CPU na default U .... a pak budu taktit zas pěkně od začátku ..... ;D :? ..... sem zvědavej, kde je zakopanej pes ....
.... paměti jsem testoval 10 hodin - to musí stačit - časování 5,3,2,2cl jede v pohodě .....takže se vrhám na cpu ...