Co si myslíte.... jaký je nejlepší chipset pro Voodoo5 a proč? Z hlediska výkonu, stability, zkušenosti ...
Printable View
Co si myslíte.... jaký je nejlepší chipset pro Voodoo5 a proč? Z hlediska výkonu, stability, zkušenosti ...
myslim, ze voodoocko bude behat na kazdy desce s kvylitnim cipsetem(vyzaduje samozrejme kvalitniho vyrobce)
a podporu AGP 2x nebo PCI verzi :wink:
Já bych se chtěl optat,kterej chipset je dobrej pro AMD XP+V5 AGP,nejsem si jistej,jestli by to s VIA KT 333,400,nebo nForcem2 jelo ??? :?:Citace:
Původně odeslal Katoo
KT333 a 400 je bezproblémů...jen si nejsem na 100% jist jestli už nemá náhodou nForce jen AGP4X s 1.5V only ???
edit: takže nForce je only AGP8x/4x s 0.8/1.5V
edit2: KT400 je na tom stejně jako nforce
KT333 je v poho,osobně jsem zkoušel,ale KT400 asi nééé,sice mám desku s tímto čipsete,ale bojím se :wink:
;D Já jsem tu nejistotu nakonec vyřešil koupí V5 PCI. Ono strčit takovou krásnou kartičku do nějakého "no friendly" AGP slotu a čekat, jestli se to podá a nebo jestli se z ní začne čoudit je RISC(k).
Myslím,že by to bral každý,ale kde PCI verzi sehnat ??? ;DCitace:
Původně odeslal LISP
Já jsem měl štěstí na kamenej bazar, ale párkrát jsem ji viděl i na PCBAZARU na netu ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
Chce to hledat, dávat inzeráty a čekat. On se nakonec nějakej fanda ozve ;D
Hledám,píši už asi rok,ale aňi ťuk :evil:
Kdo ví,jestli se ještě nějaká naskytne.
Na pcbazar.kontakt.cz je V5 5500 AGP a to ještě za 2500,- :-o
tu prodava muj kamos, kdysi sem mu ju prodal. Ale rikal sem mu, ze agp za 2500 neproda :roll:
Tak to je maga blazen :lol: :lol: :lol: Maximalne 1500 :roll:Citace:
Původně odeslal Lukoborec
jj .. 1500,- a víc už ani ťuk :lol: