Herni notebook kolem 30tisic
Bracha bude opet kupovat novy notebook - 99procent vyuziti hry :)
Desktop tu nema cenu resit, protoze opravdu potrebuje notebook kvuli neustalemu prenaseni...
Jeho(moje) pozadavky:
17" LCD
Intel i7 CPU
8GB RAM
grafika ATi (6850M, 6870M, 6950M, 6970M)
vydrz baterie neresit, bude to mit porad zapojene do el. site
V teto cenove relaci sezene asi max 6850M mozna jeste 6870M...
Na znacce nezalezi, notebook bude mit zaruku :DDD a za dva roky bude stejne kupovat zase novy...
Ja jsem zatim nasel tento:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98015
Diky za pripominky a tipy :)
Re: Herni notebook kolem 30tisic
Nemít požadavek na ATi grafiku (což je imo nesmysl), tak je nejlepší kandidát MSI s GTX570M. Případně skládačka typu Goldmax, DevilTech, kde můžeš mít i HD6970M (ale u druhého jmenovaného je to trochu horší s RMA).
Citace:
Původně odeslal
JejKey
Nemít požadavek na ATi grafiku (což je imo nesmysl), tak je nejlepší kandidát MSI s GTX570M. Případně skládačka typu Goldmax, DevilTech, kde můžeš mít i HD6970M (ale u druhého jmenovaného je to trochu horší s RMA).
jojo, s tou grafikou mas pravdu...to je jen soukroma averze :D kdyz ta grafika chcipne tak holt pujde notebook na reklamaci :D
To je sice hezky, ale grafika je tam na dvě věci, GTX570M je úplně někde jinde (zkus mrknout třeba na porovnání mobilních grafik na notebookcheck.net).
Citace:
Původně odeslal
JejKey
To je sice hezky, ale grafika je tam na dvě věci, GTX570M je úplně někde jinde (zkus mrknout třeba na porovnání mobilních grafik na notebookcheck.net).
notebookcheck.net jsem si otevrel jako prvni stranku nez jsem zacal vybirat notebook v teto konfiguraci :) ... akorat je to tam samej 3D mark a podobne...zadna realna hra, ale i tak dobrej prehled :)...oproti 6850M je ta 570M rozhodne o dost rychlejsi,
to mas pravdu :)
http://www.czechcomputer.cz/product...._GT780DX_438CS