Zdravim Vas,
Prosim zhanam 10" notebook, kde prioriota je HLAVNE vydrz baterky... nemusi byt nejaq super vykonny - len na internet, skype a pisanie...
poradte prosim...
Printable View
Zdravim Vas,
Prosim zhanam 10" notebook, kde prioriota je HLAVNE vydrz baterky... nemusi byt nejaq super vykonny - len na internet, skype a pisanie...
poradte prosim...
Resim uplne stejny problem - staci mi libovolne non-Atom dvojadro, displej kolem 11" (maximum 13.3") ale nejdulezitejsi je vydrz. Ted mi totiz v Fujistu P7010 chcipla pridavna baterka, s ni notas vydrzel bezne kolem 7mi hodin.
Co sem koukal, tak dobrou vydrz mel ACER Aspire 1810T. Ten uz se nevyrabi a 1830T vydrzi mene. Jeste sem zbezne zavadil o Asus U30 a Dell Vostro 3350. Zvlaste ten posledni jmenovany by sel sehnat s 9ti clankovou baterii, otazka by ale byla cena.
Muzu potvrdit ACER Aspire 1810T 6h+ s wifinou da.
Jaký je rozpočet? Pro mě je takovým ultimátním řešením Lenovo x220 s přídavnou baterkou, což je kombo, které je schopné zvládnout 20 hodin.
U me je rozpocet jednoduchej - co nejmene :)
Tj. hledam spis na pomezi netbooku a notebooku, jak sem rekl, vykon CPUcka je absolutne nepodstatny. Pochopitelne ze Xko nebo Latitude s pridavnejma baterkama vydrzej dlouho, ale cenove jsou absolutne jinde.
Skoda ze 1810T se uz neprodava, obavam se 1830T se cca po roce provozu dostane na hodnoty kolem 3 hodin, coz je pro me nepouzitelne.
Pre mna tiez rozhodujuci pomer cena / vydrz