-
Vyber WiFi routeru
Ahoj vubec se v tomhle nevyznam tak bych potreboval pomoct s vyberem WiFi routeru.Pozadavky sit v panelakovem byte 3+1,nastaveni v CZ z duvodu ze se v tom nevyznam a neumim AJ,moznost vymeny anteny idealne aby mel dve,moznost pripojeni se s multimedialnim prehravacem prez WiFi na net(nevim jestli teda na to je potreba nejaka extra funkce nebo to jde s kazdym)cena cca do 1000Kc+-
-
Re: Vyber WiFi routeru
Mám dobrý zkušenosti s TP-LINK TL-WR1043ND, umí všechno co může člověk běžně potřebovat a je rychlej, ale bohužel nastavení v AJ. Popravdě si ani nevzpomínám, že bych někdy potkal něco s českým menu, jedině možná nějakej D-Link.
-
Jo koukal jsem na nej,je to hodne tezky to nastavit kdyz jsem to nikdy nedelal a neumim AJ?Pojede s tim multimedialni prehravac pripojenej prez WiFi?Cetl jsem o nem ze se zasekne kdyz se neco pripoji prez USB a sdili se.
-
Ahoj souhlasím s Pecou, používám asi 4 roky D-link Dl524 - no tento typ nový už asi těžko seženeš, už se neprodává, ale řada D-linků jede pořád, mrkni na Alzu, jednoduché, intuitivní nastavení/samo v cz/, zabezpečení sítě , prostě v pohodě - mám ho v obýváku vede mi do něj kabel z modelu - jeden kabel do pc v pokoji a jeden v obýváku k druhému compu a je na něm wifi anténa a normálně se k němu připoju žena s netbookem - pokrytí signálu wifi po celém bytě, signál chytnu i ve 4 patře v paneláku. No mrkni na to