Genius sw-hf5.1 5100 l1 r1 cinch av nebo aux jdou jen 2repro ..5.1????
Mám přehrávač LG RHT497H černý a pripojim ho na repro a zvuk mi jde jen do dvou repro...chlapi poraďte mi jak to mám vyřešit.Doporučil jsem je kámošovi a pěkně jsem selhal.
Na kině připojím třebas mobil přes aux a jede to a u kámoše u 3roků starych geniusu v 5.1..
Existuje nejaká redukce ??nevím si rady..jak jste to řešili vy?
Re: Genius sw-hf5.1 5100 l1 r1 cinch av nebo aux jdou jen 2repro ..5.1????
pokud pripojis stereo zvuk na 5.1 tak ti vzdy pujdou jen dva kanaly, mam domaci kino 5.1 a i v pc mam 5.1 a taky mi to jde na dva repraky a woofer. s kamosem sme je kupovali taky.
neni to nic zvlastniho, ty bedny ten zvuk 5.1 nemaj z ceho udelat.
na subwoofru je 6 vstupu pro zvuk 5.1 a jeden pro stereo. tak kdyz propojis tech 6 vstupu s 6 vystupama na dvd ( podle barev), nebo domacim kine tak ti stopro film pujde 5.1 zvuk, ale zasejc ten film musi mit zvuk 5.1.
ze sterea ( dvou kanaloveho zvuku ) peti kanalovej neudelas.
tod vse :-) snad sem to vysvetlil dobre.
Citace:
Původně odeslal
norcofiala
pokud pripojis stereo zvuk na 5.1 tak ti vzdy pujdou jen dva kanaly, mam domaci kino 5.1 a i v pc mam 5.1 a taky mi to jde na dva repraky a woofer. s kamosem sme je kupovali taky.
neni to nic zvlastniho, ty bedny ten zvuk 5.1 nemaj z ceho udelat.
na subwoofru je 6 vstupu pro zvuk 5.1 a jeden pro stereo. tak kdyz propojis tech 6 vstupu s 6 vystupama na dvd ( podle barev), nebo domacim kine tak ti stopro film pujde 5.1 zvuk, ale zasejc ten film musi mit zvuk 5.1.
ze sterea ( dvou kanaloveho zvuku ) peti kanalovej neudelas.
tod vse :-) snad sem to vysvetlil dobre.
A zadnej zpusob tedy neexistuje?
Takze jedine prehravac s 5.1vystupem cinch.
Takze to jsou repro na pripojeni spisna pc. Nebo zapojit na ty dva co jdou ostatni(TAKOVA VOLSOVINA NO)
no polozim ti otazku : chces aby ti hrali repraky zvuk 5.1 alebo aby ti hral zvuk zo vsetkych reprakov - to je totiz diametralny rozdiel . Ak chces len zvuk zo vsetkych reprakov tak musis prepojit pri vstupnom STEREO signale L vstupy spolu a R vstupy spolu / lavy predny s lavym zadnym a pravy predny s pravym zadnym /
kamarad ma SW-HF5.1 5000a jde mu zvuk do vsech repro..
Tak co je to za krapy...
Takze jediny zpusob je propojit ty dva predni se dvema zadnima a stredovej?ten si dam za usi?
no s tym si urob co xces , pri stereo signale mas 2 kanaly.... co chces viacej pocut???
chci aby hrali vsechny..
Takze holt propojit.