v tejto oblasti nemam prehlad tak mi poradte dosku ktora by podpotovala.
333fsb
ddr400
zmenu nasobica
zmemu fsb po 1mhz
zmenu napatia
2+2int USB2
dik
Printable View
v tejto oblasti nemam prehlad tak mi poradte dosku ktora by podpotovala.
333fsb
ddr400
zmenu nasobica
zmemu fsb po 1mhz
zmenu napatia
2+2int USB2
dik
no to uz dnes maji snad vsechny,az na 333fsb,to bych fakt chtel :-o co treba abit NF-7 ???
333fsb... az takovou najdete, tak napiste... Ale jinak snad cokoliv s Kt400 nebo nforca2 tohle splnuje, ne?
co Soltek? treba SL-75FRN-L?? je celkem goood
A co treba Epox 8RDA+ 8-) 8-)
mam pristup len k tymto MB.tak mi prosim vyberte. tá FSB333 má aj iný význam ako podpora barton?
MB ABIT® KD7 VIA KT400, 333/400MHz bus, AMD Duron®, Athlon®, 4xATA133,sound AC97,4xDDRAM400
MB QDI KuDoz 7A V/A KT266ch, AMD Duron®, Athlon®, 266MHz FSB, sound, ATA100, 3x DDRAM266
QDI KuDoz 7X V/A KT400ch, AMD Duron®, Athlon®, 333MHz FSB, sound, ATA133, 3x DDRAM400
MB MSI-KT3 Ultra2 VIA KT333A ,AMD Duron, Athlon, 266MHz FSB, sound ,U-DMA 133, ATX-P4, DDRAM333
MB MSI® KT266 PRO2-U VIA KT266 ch. 266MHz FSB, AMD®, sound 6ch. ,UDMA133, DDRAM
MB MSI-KT4 UltraSR VIA KT400A ,AMD Duron, Athlon, 333MHz FSB, sound ,U-DMA 133, +serial ATA, DDRAM333
MB GigaByte 7VAX AMD Duron-Athlon Via KT400 266MHz FSB, ATA133, sound, 3x DDRAM 400
pri týchto doskách mi nezalezí na cene . dik
ja mam msi kt3v a je celkom fajn.
fsb 100-280 po 1 mhz
multiplikator 6-15 krok po 0,5
zmena napatia cpu 1,575-1,85 po 0,025
zmena fsb ddr 200, 266, 333, 400
zmena agp core, ddr core
ps.: mimochodom, kde mas moznost kupit tie dosky? lebo v ageme sice v cenniku uvadzaju kt3 ultra, ale maju kt3v.
www.computerabc.sk ale všetko asi berú z agemu a naviše je to mesiac starý cenník.
a tá kt3v sa v čom líši?
ECS L7S7A2 - bezkonkurencna za tu cenu
hele,ja jsem mel chvili Gigabyte GA 7VRX a tam sla v biosu nastavit FSB 350!!!prisaham bohu,ale jiste ze to nebude nikdy funkci,tak taky nechapu proc to tam bylo,ale jako perlicka good.Citace:
Původně odeslal Marosh
2 Robot82: Zober KT400, alebo nForce2 - tie by mali podporovať všetko čo požaduješ...
Keď nejde o cenu, tak vyber nejakú poriadnu...
na cene nezalezí pri tých doskách co som vypisal 4500sk za MB nedám
ta KT4 ultra tam nepatrí :oops: ,zabudol so ju vymazat. na to proste nemám. :evil:
Tak to by si si mal zohnať nejakého známeho, čo by Ti tú dosku kúpil vo VO... :wink:Citace:
Původně odeslal Robot82
Lebo podľa cenníka z webu je ich marža asi viac ako 10% - toľko percent je presne maloobchod v Libre...
Inak ja z tých vymenovaných by som bral asi ten Gigabyte...
uz je to objednané, definitinne om sa rozhodol pre ECS ........A2 :-) :-) :-) .nieje v mojom zozname ale ta cena je predsa len o hodne nizsia.dufam ze nebudem sklamany :? . dik vsetkym
ECS je ten nejvetsi sunt co si muzes koupit...tomu se zdaleka vyhni - vim co rikam. z tech navrhovanych bych bral ABIT, GIGABITE, MSI (kdyz chytnes dobtej kus je to good, ale maj dost velkou poruchovost...uz jsem mel doma 3). QDI je dobra ale neni tak vykonna.Citace:
Původně odeslal Robot82
Osobne bych doporucil ASUS, ABIT, potom SOLTEK, EPOX, GIGABITE, DFI...jenom ne ECS
decase: kebz si to bol povedal skor mozno viac porozmyslam.ale mam ECS k7s5a a somvelmi smokojny.na tu dobu to bola pecka.ak by sa spolahlivovostou ECS L7S7A2 knej aspon priblizila tak lutovat urcite nebudem.ak sa mi odpali o 13 mesiacov tak si na teba spomeniem :-) ,
Nezbyva nez doufat ze se ti problemy vyhnou.
ECS K7s5a byl ale jeden z nejlepsich boardu v te dobe a vsichni vi, ze se ECS velmi povedl ... a vsude se tomu jenom divili, jak dobrej je to board za tak nizkou cenu ...
Ale nevim, jestli se jim od te doby tak povedlo jeste neco jinyho ...