Hodně lidí tu má Aquacool a provozuje ho delší dobu. Třeba by se mohlo lidem, co ho nemaj hodit, jaký s ním máte zkušenosti, co změnit, prostě nějaký zhodnocení po delší době. (A napiště plíz kterej přesně máte...)
Printable View
Hodně lidí tu má Aquacool a provozuje ho delší dobu. Třeba by se mohlo lidem, co ho nemaj hodit, jaký s ním máte zkušenosti, co změnit, prostě nějaký zhodnocení po delší době. (A napiště plíz kterej přesně máte...)
Proffesional 600...Vymenik.Je moc prostorny...Predstavoval bych si neco jako chladice na motorkach...
na normalni oc je to good ale na hc overloch to neni(2.0 V a vys )
treba sedlarovi to chladi ten jeho stroj
jedinou vyraznou chybou toho chlazeni je jeho vymenik chtelo by to lepsi
a z čeho by ste doporučili?? brutus má ted nejakej z hondy a prej v poho
co se ti nelíbí na moje výměníku ? :) pokud se chladí jenom procesor,tak při 2.1V to má 57C MAX.Citace:
Původně odeslal Voky
57C s TBredem??? :!:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Brutal - ten procik je za chvili mrtvola...
Se ti to zdá moc ? kdyby to bylo chlazené vzduchem,tak to má tak 70C,nebo i více a navíc 2.1V nepoužívám,při 1.85V to mělo kolem 52C MAX,takže pohoda.Citace:
Původně odeslal Brutus
Proč myslíš? Nepodloženej nesmysl! Tbred má zaručenou funkci do 85°C...Citace:
Původně odeslal Brutus
jo ale uz pri 1,8V se propalujou Triody takze 2,1V uz je moooc mazec... to je tak na LN2.. btw. to co mam v podpise chladim V7+ na loW taky na 52C! (FULL LOAD)Citace:
Původně odeslal Marty
akorat ze ty mas snad vodnika od honzaka a ten tam mel jinej radiator teda estli ti nedal klasickej radiatorCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Tady byla řeč o teplotě, ne napětí, takže ;)Citace:
Původně odeslal Prokop
Jo, to jo. Ale tu svou prvotni poznamku, jsem spise smeroval na teplotu, ktera je zavisla na napeti...( bylo to blbe napsano takze sorry...)Citace:
Původně odeslal Marty
To je, ale řekl bych, že víc na chladiči ;) Mimochodem já měl s 1700+ @ 2560MHz 2,1V 54 s vodníkem...
Marty: 3DMarek ma toho vodnika od koho?? nechce se mi verit, ze by to sbastlil sam...Citace:
Původně odeslal Marty
Nezbastlil ;D ještě aby 3DMarek bastlil vodníka :-o :lol: :wink:
Jestli se namýlím tak to má od honzAKa, má tam výměník z nějakýho Nissanu, moc pěknej. Je to AQ Master set.
Jo jeste bych videl nejaky nedostatek! Male prumery! 6 mm je malo...Chtelo by to zvetsit prutok...
JJ...vetsi prutok. Prevrtal jsem to podle Martyho vzoru...asi na 8mm. Voda proudi o poznani rychlejc...
Přesně tak, převrtat a pakjetoo něčem jiným :) míň se trápí čerpadlo (zejména moje IDRA :) ) a i trochu klesne teplota (load 47 -> 43)
no a jaky byl Martyho vzor?Citace:
Původně odeslal Fik
Snadno.. uštípnout ten náhubek, do vrtačky dát 8mm vrták, WB chytit do svěráku a provrtat. Hadice o vnitřním průměru 10mm nasadit na závit pro původní průvlečné matice a stáhnout páskem. Funguje to skvěle...
A cerpadlo? Co ta IDRA? tu si vrtal taky :-) ?Citace:
Původně odeslal Marty
ta má výstup 1" vstup 0,5", což stačí... :wink:Citace:
Původně odeslal Brutus
Ted me tak napada...Ten WB se nemusi vubec stipat....Staci jenom prevrtat...Vy jste meli ten stary, ze?
Docela o vodouchovi uvazuju... Chladil bych tim Tbreda 1700+@2600+ (~1.8V) a chipset (8RDA+). Vyhledove mozna grafarnu. Bude to v poho?
Mimochodem jaka nejnizsi teplota na prociku se da vodouchem docilit? Rekneme prave v pripade Aquy.
S tim cerpadlem je to pravda. Mam Eheima 48 a ted vrni daleko min.
Jeste musim nejak vyresit ten blok na grafiku. Musim tam dat nejakej vetsi fiting, nez je na tom originale. Koupil jsem si silnejsi plexi a navrtam to do nej. Jen nevim, jestli to pak ve finale pomuze, protoze ty kanalky, co jsou vyfrezovany v bloku, jsou moc uzky... :-(