-
1 Příloh-a(y)
Smartphone SAMSUNG GALAXY S2 je fakt BOMBA!!!
Tak jsem to nevydržel a udělal jsem si radost po nástupu do nového zaměstnání... ;)
Tohohle Samsunga jsem viděl na poslední OCsession u FOXe a okamžitě jsem se zamiloval!!! (do Samsungu, ne do Foxe) :p
Příloha 9107
Zářivý 4,3" displej s velkým rozlišením, 2-jádrový procesor, FullHD video, 8MPix foťák s autofocusem, 16GB paměti, lehký, tenký... no nebylo co řešit!!!
Po týdnu hraní musím říct, že ten foun nemá chybu a že jsem něco tak povedeného ještě v ruce neměl... a evidentně nejsem sám...
http://www.pdasoft.cz/modules.php?na...ticle&sid=5229
http://mobil.idnes.cz/otestovali-jsm...ob_samsung_vok
Pokud by o něm někdo uvažoval, rád mu poskytnu odpovědi na dotazy stejně, jako to pro mě udělali jeho vlastníci, kteří si ho pořídili dříve... :cool:
EDIT: V zájmu objektivity i jedna negativní recenze - http://www.osobniblog.cz/2011/07/sam...-ho-nekupovat/
-
Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY je fakt BOMBA!!!
muzu jenom Maulova slova potvrdit, mam ho druhej tejden a jsem velice spokojenej :-)
jedine na co jsem neprisel je jak naimportovat certifikat z exchange :(
pokud vas trapi baterka, doporucuju aplikaci green power premium a taky si pohrat s nastavenim cpu v aplikaci SetCpu
btw. rozchodil nekdo tegrak ? (slouzi k nastaveni Core voltage aj)
jake mate nejoblibenejsi widgety ? doporucuju beautiful widget a simple calendar
na prehravani hudby mi sedi nejvic PlayerPro
edit: bratr si ho po tejdnu, co ho u me videl na zivo, koupil taky a kdyz dam oba pristroje vedle sebe tak jeho displej je pri stejnem nastaveni zarivejsi... (pochybuju ze to bude rozdil 2.3.3 vs 2.3.4 firmware)
-
Před tímto telefonem jsem měl jeho předchůdce, Galaxy S s tím, že ačkoliv má tento "lepší" display, v porovnání je to krok zpět. Úhlopříčka a nová technologie bohužel není vždy zárukou úspěchu. Kombinace HW Galaxy S II s technologií displaye Galaxy S by byla dokonalá.
Co se softwarového vnitřku týká, doporučuji nějakou custom ROMku bez Samsungáckého bloatware (nevyužité SW výbavy Samsungu zabírající pamět a prostředky CPU) a něajký pěkně vyladěný kernel (doporučuji SpeedMod - řeší např. přesaturovanost barev u SGS II).
Majitelům tohoto zařízení tedy doporučuji navštívit http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055 ;-)
-
Co se ladeni cpu tyce, tak jsem nejak nemel potrebu.
Co se custom ROM tyce, tak ja mam Exynos tusim 2.5 (byl jsem linej to ted upgradovat) a maximalni spokojenost ...
A co se vydrze baterky tyce ... ja nevim, me prijde v poradku. Pokud to pouzivam malo, tak ty dva dny vydrzi a pokud ho pouzivam hodne, no tak s tim holt musim pocitat, ze hry a filmy baterku zerou ...
-
Tohle si poridil kolega a nejvic jsme se rozplyvali nad ultra super svitici diodou "blesku" :)
-
pokud by nekdo chtel experimentovat s taktovanim a undervoltigem (snizeni teploty a setreni baterky :-) ) tak doporucuju aplikaci SetCpu For Root, na kernelu ninphetamine-2.0.5 bezi bez problemu
psal jsem ze netusim jak importovat certifikat z exchange - jsem jenom lama v synchronizaci uctu staci u exchange zaskrtnout "akceptovat vsechny ssl certifikaty" :-)
-
Tak teď jsem objevil super věc - http://www.alza.cz/samsung-galaxy-s2...it-d245813.htm
Jestli to fakt za pětikilo zvětší kapaciu z 1650mAh na 3650mAh a přitom to rozšíří mobil jen na tloušťku spodní části, tak je to bomba!!!
http://www.soeasy.cz/_files/products...pg/SG00764.jpg
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
o tom mi psal nedavno bratr... pokud si to koupis, dej vedet jak to funguje, nechapu jak to jako zvetsuje o 2000mAh, navic i9100 je prave super krasne tenkej foun, ze se mi ho nechce takhle nafouknout ....
edit: k baterce jeste dodam, ze to chce dat pozor na fb push apod, ktery stale monitoruji stav a baterku drtej
-
Už to mám objednané... záleží na tom, kdy to začne přicházet do distribuce...
Ale je to originál SAMSUNG, tak snad to bude v pohodě. Na mě je ten přístroj už tenký příliš, takže tloušťka jako je ta spodní část mi vadit nebude.
-
Aaa, Maule, gratulace ;) Taky by me pak zajimalo jak to budes mit s tou baterkou.
Jak nekteri jiz vi, nemam tento Samsung, ale mam konkurencni iPhone 4, proste jsem si chtel pred nejakou dobou udelat radost a i kdyz neni extra, tak zase tak spatny take neni. Samsung se mi libi, ale... Na me je mooc lehky a hlavne dost velky, iP4 mi sedi v ruce lepe. O displeji nemluvim, Samsung ho ma fakt dokonaly a nejen to. Ale ja jsem s iP take spokojen, alespon nejaka hracka :D
-
pokud clovek vypina datove prenosy (at uz manualne, nebo nejakou aplikaci), tak s baterkou neni problem se dostat na 2dny a dle pouzivani asi i vice (mam teda undervoltovany cpu)
-
Akorad se z nej jako vedlejsi efekt stane nepouzitelna cihla :)
-
Jak dobře a snadno funguje u GS2 synchornizace s exchange (včetně importu certifikátu)? Používáte to někdo?
-
Citace:
Původně odeslal
Connor
Jak dobře a snadno funguje u GS2 synchornizace s exchange (včetně importu certifikátu)? Používáte to někdo?
ano funguje bez problemu - muzes synchronizovat, maily, ukoly i kalendar
certifikat se naimportuje automaticky (jen je nutne zaskrtnout pri nastavovani "akceptovat vsechny ssl certifikaty")
ehm: http://www.svetandroida.cz/samsung-g...-europe-201108 s apple to fakt nebude mit nikdo lehky
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
o tom mi psal nedavno bratr... pokud si to koupis, dej vedet jak to funguje, nechapu jak to jako zvetsuje o 2000mAh, navic i9100 je prave super krasne tenkej foun, ze se mi ho nechce takhle nafouknout ....
edit: k baterce jeste dodam, ze to chce dat pozor na fb push apod, ktery stale monitoruji stav a baterku drtej
Hmm, tak jsem si to dneska vyzvednul a je to samozřejmě klamavý popis... :(
V balení je prostě jen baterka 2000mAh, která je silnější než původní, takže je k tomu i plastova krytka zad, která je vyrovnává do úrovně foťáku a toho spodku.
Po výměně vám v ruce zůstane původní kryt a baterie, takže rozšiřování kapacity na 3650mAh se v pravém slova smyslu nekoná. :(
-
skoda... ono se to zdalo divny, ze by to rozsirilo baterku (bohuzel asi spatnej preklad popisku zbozi)
jakej mas ze silnejsiho mobilu pocit ? drzi se to nejak hur? je vyssi hmotnost znat ?
-
Pokud nezmenili popisek, tak tam nic o zvysovani kapacity "o" 2000mAh neni, ale "na" 2000mAh...
EDIT:// Jsou agilni, nezbyva nez tedy poridit neco s "hrbem" na zvyseni kapacity :)
Jeste by to chtelo nejake spolehlive recenze, at uz na tohle, ci iPhone4 obdoby je internet dost skoupy. Potize s prerusovanym nabijenim u verzi predchozich dost odrazuji.
-
zmenili... dokonce tam bylo napsano (jeste dnes), ze celkova kapacita pak je 3650...
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
skoda... ono se to zdalo divny, ze by to rozsirilo baterku (bohuzel asi spatnej preklad popisku zbozi)
jakej mas ze silnejsiho mobilu pocit ? drzi se to nejak hur? je vyssi hmotnost znat ?
Kupodivu je můj celkový dojem z mobilu lepší - je takový kompaktnější, vzadu není přechodová hrana mezi různými výškami a objektiv nevyčnívá...
Hmotnost je pořád v normě, výdrž je prostě o těch cca. 20% lepší a mně se určitě drží líp v ruce než předtím - ale to je věc velice individuální.
-
Safra, tak jsem nahrál nový FW a mobil začal blbnout... :(
Občas se sám resetne do stavu, kdy chce PIN, někdy mi vymaže ikony kontaktů pro rychlé volání z plochy... chlapci korejský, co mi to děláte? ???
-
Vzhledem k tomu, že GS2 je už oficiálně podporován CyanogenModem, tak bych rozhodně neváhal. http://www.cyanogenmod.com/devices/samsung-galaxy-s2
-
no tak si ho porizuje cim dal vice kolegu, ale zustavam zatim rezistentni spis se mi libi motorola ale ke droidum si nechavam odstup uz duvodu ve zminovanem clanku:
"Já si razím cestu, že pokud za něco zaplatím očekávám, že u toho nebudu sedět, montovat, flashovat, přeinstalovávat, vylepšovat atd." na to uz mam malo casu a radsi ho venuji jinde a jinym
PS: mozna kdyby to stalo polovinu :p
-
Tak já po updatu na XWKI4 nepozoruju žádný problémy... A ono zas tolik toho nastavování fakt nejni:)
-
Citace:
Původně odeslal
sasha
"Já si razím cestu, že pokud za něco zaplatím očekávám, že u toho nebudu sedět, montovat, flashovat, přeinstalovávat, vylepšovat atd." na to uz mam malo casu a radsi ho venuji jinde a jinym"
Sorry za OT, ale pokud někomu vadí, že musí u "chytrého" telefonu něco OBČAS montovat, nastavovat a přeinstalovávat, tak ať si
a) pořídí iPhone
b) pořídí nějaký starší "dumbphone bez OS" (moc spokojen jsem byl třeba s Nokií 3310, z novějších třeba 6230i či 6300)
Snad jediné, co jsem musel nějak "montovat a kutit" byl lepší launcher aplikací (ale to nebylo nezbytně nutné, i defaultní funguje OK) a pak jiný program na SMS (Handcent SMS), umožňující očesat diakritiku při odeslání.
Na obou výše zmíněných "větších" operacích jsem strávil tak hodinku na každé. Jinak představa, že na Androidu musí člověk trávit hodiny laděním, je zcela lichá - NEMUSÍ. Ale, narozdíl od jiných, když chce, tak MŮŽE ;-) Ale představa, že s koupí Android telefonu člověk obdrží nějaký polotovar, co by musel furt montovat, flashovat a přeinstalovávat, je IMHO mimo :-)
-
D_a_v_i_d: uz jsem s Tebou chtel nesouhlasit, ale mas naprostou pravdu.
Zvolena moznost a)
Preci jenom uz neni tolik casu s tim blbnout jako bylo na skole a jeste k PC (potazmo praci) resit vecne neco nefunkcniho na telefonu, to uz nemam zapotrebi.