Pár věcí jsem o těch kartách prostudoval, jen mi není jasný od jakýho výrobce to vzít.Dejme tomu R 9500PRO...... :?:
Printable View
Pár věcí jsem o těch kartách prostudoval, jen mi není jasný od jakýho výrobce to vzít.Dejme tomu R 9500PRO...... :?:
SapphireCitace:
Původně odeslal Stormland
Jojo,ber Sapphire,ale pokud se ti líbí karty Hercules,tak od nich,ale připlatíš si nějakých těch 1000- 1500Kč.
Jo jo, pri ohledu na enu a kvalitu Sapphire
A co takhle Gigabyte? Ten je podle mého názoru lepší než Sapphire. Sapphire je asi nejlepší z těch "no name",ale na Hercules nebo Gigabyte to nemá.
GB je good.Citace:
Původně odeslal Noxx
IMHO, o OEM Herculese by som dost pomlcal... (vsimni si cca polku postov v tejto sekcii :o :roll: )
Ber 100 procente Gigabyte!! ja si pro ni du taqy... je to vo neco odlehcena R9700 a vykon je super.... koukni na CC tam maj celkem good testy.... GigaByte RULEZZZZ a pak napi, za kolik si ji sehnal...
Sapphhire, Daytona.Ja jsem vyfas na reklamaci za 3D Club Black Manli a dost slušně jsem ji přetočil.
Pozor, Herculesu se nepovedl R8500LE, to unávám,ale jinak je to asi nejlepší výrobce,bok po boku s Gigabytem.Citace:
Původně odeslal PiT
Koukal jsem na to na CC, tam je mají obě SA i GB ale asi o 500 levněji se dá splašit v TS Bohemia ale musí ji objednat, pokud mi i ostatní věci který plánuju nabídnou levněji půjdu do TS... ;D
Sapphire bych rozhodne noname nenazval. Vzdyt delaji PCB casto i pro Ati a celkove jsou se Sapphirem lidi spokojeni a je kvalitni. Hercules je asi lepsi,ale nejak dramaticky asi ne.Citace:
Původně odeslal Noxx
jj ta se jicm fakt nepovedla...přilepenej chladič...Ten mě tam sr*l nejvíc!Citace:
Původně odeslal Noxx
sapphire noname ? hehe, to bolo fakt dobre :-)
Pamatuji se , kdyz sem rekl pred cca rokem o Sapphire, tak se vsichni usklibali ;D Ale Sapphire vyrabi pro hodne vyrobcu, treba prave pro Guillemot, atd..Citace:
Původně odeslal TimeLord
mam CLUB 3D 9700 a jede v pohodě...
Tak bud rad,ja ho musel reklamovat :|Citace:
Původně odeslal hans
A slyšel tady někdo třeba před rokem o nějakém Sapphire??? Řekl bych,že ani ne. Taky jsem napsal,že z těch "NEznačkových" je nejlepší. Nemůžeš snad popřít,že značka s daleko lepší historií a pověstí je právě Herc. nebo Gigab.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Sapphire vyrabel pro ATI pekne dlouho, ale ted prebral vsechno, proste je to ATI ORIGINAL ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
No vazne dlha historia.. zacali sice dost skoro, ale pokial sa snazili vyrabat nieco svoje tak sa cez Trident a S3 nejako nepresadili, casy ISA kariet :-) zacalo sa o nich hovorit az po nastupe AGP kariet ked sa zamerali na vylepsovanie nVidie a ATI. A mozem ti povedat ze ked prechadzali na ATI tak preberali technologiu od Sapphire :-) Intel takisto vyraba len chipy na dosky, PCB a pajkovanie prenechava inej firme..Citace:
Původně odeslal Noxx