-
Digi TV - INFO!!
Zdravím,
Rád bych si nechal zřídit Digi TV od firmy DIGI TV CZ - http://cz.digi.tv/o-nas/kdo-jsme.html
A nyní k mému dotazu, máte s touto společností nějaké zkušenosti? Rád bych, aby vše bylo v naprostém pořádku a ne abych řešil neustále nějaký problémy. Pište mi prosím Vaše zkušenosti, věřím že snad bude vše OK.
Díky
-
Re: Digi TV - INFO!!
Dříve, když ještě používali staré prolomené kódování, tak platilo, že mají že všech u nás dostupných plexů nejhorší obraz a to celkem výrazně, taky byli nejlevnější. Jestli se zavedením kódování a tedy větším přilivem peněz zvedla i kvalita netuším.
-
Souhlasím s mizerným obrazem (a hlavně zvukem), mně ale neuspokojovalo ani UPC a DVB-T. (jak se mi stýská po krásném analogu...měl lehké zrno, ale čistý zvuk a detailní obraz, srovnatelné s analogem je na 20" obrazovce až HD vysílání)
DIGI je obrazově i zvukově suverénně nejhorší, pak bych zařadil UPC, CzechLink je zhruba srovnatelný s pozemním digitálem. Nevím, zda to za ty prachy stojí.
-
kdyz resite uz kvalitu DVT-T, funguje vam v Praze normalne multiplex 4 ? Ja na vinohradech ani tuk... a nevim proc. Ze by to O2 vypnuli ?
-
Mux4 mi v Praze funguje bez problému.
-
Tak diky za info, ale vypada to, ze se na to tedy asi vykaslu. V Praze nebydlim, bydlim na Praze-Zapad, konkretne mesto Řevnice a kdovi jak by to fungovalo tady... No skoda. Ale treba jeste dostanu nejaky dalsi info a zmenim nazor.
EDIT: Prozatim jedu pouze na DVB-T a tech cca 10 programu je obcas fakt dost malo.
-
info hledej na parabola.cz . Ale pokud si tak letmo vzpominam tak celkovy datovy tok na transporderech / poctem stanic je vicemene u vsech hodne podobny.
-
digi TV nebrat obraz je HRUUUUUUZA spis skylink nebo Cs link