Autorádio USB/MP3, možná bluetooth HF, rozumná cena (~3-4k Kč)
Zdravím,
před týdnem jsem si koupil autorádio Kenwood KDC-BT31U, jsem z něj poměrně zklamán - těšil jsem se na funkční HF, nicméně za jízdy mě protistrana vůbec neslyší a není možné přidat ext. mikrofon. Další věc, která mě překvapila, či jsem nebyl schopen ji ani s manuálem dohledat, je procházení adresářové struktury např. na flash disku, rádio umožňovalo pouze přehrávání dle ID3 tagů (alba, interpreti atd.), což mi vůbec nevyhovuje. Spoustu souborů také rádio vůbec nedokázalo otevřít. Rozhodl jsem se tedy rádio vyměnit.
Chtěl bych se zdejšího osazenstva zeptat, zda-li máte někdo zkušenosti s nějakým rozumným rádiem, které by umělo:
- přehrávat MP3 z USB média (možná je i SD karta) s možností procházet adresářovou strukturu (nalézt adresář, přehrát adresář, ne jen podle ID3 tagů)
- solidní tuner
- AUX vstup výhodou
- otázkou je Bluetooth handsfree (pokud máte někdo zkušenosti s nějakým kusem, sem s nimi), nicméně už jsem se smířil s tím, že nebude
- značkám jako je Sencor atd. bych se rád vyhnul
- ještě doplním tu cenu.. jsem ochoten dát 3-4k, nicméně čím méně, tím lépe, ale nesmí to být úplnej šunt :)
Předem díky za tipy!
Re: Autorádio USB/MP3, možná bluetooth HF, rozumná cena (~3-4k Kč)
Tak, sice bez odpovědi, ale odpovím sám, kdyby někdo měl podobné požadavky do budoucna :-)
Vše z výše uvedeného umí Pioneer DEH-7300BT, umí bez problémů procházet celým adresářovým stromem na USB médiu, má AUX vstup, BT handsfree s externím mikrofonem (který je součástí) funguje narozdíl od Kenwooda skvěle a cena byla jen o pár stokorun vyšší.
Díky moc za tip, možná ho budu také pořizovat.
Nikde som tu nenašiel thread o Android autorádiách. Určite si už niekto kúpil niečo také do auta, tak by ma zaujímali nejaké rady, akú značku vybrať. Na nete je kopa čínskych produktov a človek sa v tom ťažko vyzná, väčšinou sú veľmi podobné, dajú sa zohnať už od 140 eur, len tie značky mi nič nehovoria.
Mě to taky brzy čeká (už mi blbne sonka), pokukoval jsem hlavně po Kenwoodech (levné JVC zmizely), takže to mě moc nepotěšilo... Ale Pioneer zase umí FLAC.
BT nepotřebuji, ale naprosto nechápu, proč chtějí takovou dardu za slot na karty a všechno vypadá jak z cirkusu...
Nie je to Android, ale inak som s ním veľmi spokojný:
Alpine UTE-92BT
A cirkus to takisto nie je. A hlavne žiadna Čína