Teď se mi dostala do ruky nabídka, že bych tuhle kartu mohl koupit za 500 ... mám teď TNT2 M64 ... myslíte, že si pomůžu? Dík moc!
Printable View
Teď se mi dostala do ruky nabídka, že bych tuhle kartu mohl koupit za 500 ... mám teď TNT2 M64 ... myslíte, že si pomůžu? Dík moc!
nijak masivne .. hlavne kvoli tomu ze to je manli :) ale nie .. mal som TNT1 16 mb . potom som mal Elzu (super karta/vyrobca !) GeForce 256 .. dobra karticka, teraz mam Geforce2 MX400 64mb sdr, no a ta Geforce je oproti hentej co ma nejaky pokrok, to hej, funkcie a tak, a mysli ze za tie prachy sa da aj ked uz som videl aj 2MX za 600 ... ale keby si chcel novu tak ju mozes predat :)
MadCap
Jojo,to ber :) dobrá cena,snad jenom ten obraz možná nebude nic moc,ale uvidíš,rozhodně ten Geforce 256 je tak 2x - 3x rychlejší než TNT M64.Citace:
Původně odeslal Jozka
Jasne pomôžeš si !!
a tak ma napadlo >> hlavny rozdiel bde asi v HWorovom T&L co je dost pozitivny jav :)Citace:
Původně odeslal cLiVe
MadCap
:o az tak?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
v niektorych hrach (hlavne co sa tyka toho T&L) to tak moze byt ..Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
MadCap
TNT2 predaj aspon za 250-500, potom sa to na 10000000% oplati ;D
Tak pozor ta GF256, navíc pokud by měla DDR (ASUS,Creative) by tu GF2MX s přehledem nechala dáááleko za sebou!!!! Z vlastní zkušenosti!!Citace:
Původně odeslal MadCap
...podla mna by sa GF2MX mohla zmestit asi tak niekde medzi GF256-SDR a GF256-DDR. Ale v kazdom pripade si z tej TNT2M64 poriadne polepsis. :wink:Citace:
Tak pozor ta GF256, navíc pokud by měla DDR (ASUS,Creative) by tu GF2MX s přehledem nechala dáááleko za sebou!!!! Z vlastní zkušenosti!!
Rozhodne ju zober za 500 8-) to je super kupa. Hlavne ti pomoze to T&L. ;D
Ten narast vykonu poznas hned hlavne ak to je DDR!! :wink:
mel sem TNT2 M64 a malem sem se zblaznil ... a s GF256 si polepsis i kdyz to je Manli ....... nijak na tom neprodelas ,kdyz tu M64ku prodas nejakymu blaznoj ,kterej ma na compu jenom ucetnictvi nebo neco podobnyho ... ber to !