nevíte kde sehnam něco jako sunon ale lepší mam doma sunony i jinýny ventilátory noname a ty maj menší ten střed a větší plochu lopatek a tím i větší prutok
něco v ceně sunona ;D
Printable View
nevíte kde sehnam něco jako sunon ale lepší mam doma sunony i jinýny ventilátory noname a ty maj menší ten střed a větší plochu lopatek a tím i větší prutok
něco v ceně sunona ;D
Co "Delta"? Někde jsem to už slyšel a prej sou to dobrý větráky za oslidní ceny.
;D ;D ;D
nevim jestli 1000,- kč je solidní cena
Dost velkou nabidku Sunonu maj v GM
FORTRON neni spatnej a je tichej
sunony maj taky v GES na Vinohradsky
jestli je fortron tichej tak sem nejvetsi rostenka...
musim ješte přitat ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
No a co coolmastery co maj v Proce nebo Chieftechy od Levi (to sou ale prej Sunony).
No Delta za 120,- by nebyla špatná :-D
Deltu by som nechcel ani zadarmo - kto by to pocuval? :-D
na 5V to nikko nepocuje :lol:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Super ceny, dobry vyber a znalou obsluhu najdes na http://www.ezk.cz
Citace:
Původně odeslal honzAK#
Pravda,dal jsem 90ku Sunona na 5V a skoro jsem ho neslysel,nadruhou stranu to skoro nefoukalo ;D ;D ;D ,takze je to na....vsak vite co 8)
hm ale nemuzes srovnavat deltu a sunon to je jako srovnavat jak uz to tady Dee nekdy psal AUDI RS6 a Felicii. Delta na 12V toci 6000 otacek a ma prutok 80CFM na 5V toci 2500ot. je ticha a porad fuci jako drak na pasivu z volcana 7 tocila pri 5Ti voltech ze chladila lip nez ten origos vetrak primax otackach 4600 co to toci a bylo ticho narozdil od toho z TT.Citace:
Původně odeslal Aldapo
je fakt, ze moje delta jede v rozmezi 15-45% vykonu, a je celkem ticha, a uchladi mi XP1600@1533 na 50 stupinku.
horsi to ale je nez najedou wokna :( a s nima i speedfan
a delty maj taky v gme??