Ahoj, sháním tranzistor NIKOS P50N03LDG, pouzdro TO-252 (DPAK), na opravu desky (jeden až dva kusy). Pokud by ho někdo měl třeba na nefunkční základní desce, pak to vezmu i celé.
Printable View
Ahoj, sháním tranzistor NIKOS P50N03LDG, pouzdro TO-252 (DPAK), na opravu desky (jeden až dva kusy). Pokud by ho někdo měl třeba na nefunkční základní desce, pak to vezmu i celé.
Proc si nevyberes nejakou nahradu co ti v GM prodaj po kusech? Podle paramteru to rozhodne neni nic specialniho nebo zazracnyho.
Otasi, náhradu jsem zkoušel najít, ale nepodařlo se. Vše co se dá u nás koupit je del parametrů výrazně jiné. Pokud bys věděl nejakou konkrétní náhradu, budu rád.
V GMu moc nepochodis, tam sou s modernima soucastkama 100 let za opicema (za to cinskych pajcu maji dost). Proste nejjednodussi mas zajit nekam do srotu nebo na burzu (na kolbence v radu desetikorun) a odpajet ty trandy z podobne desky (myslim podobny soket, dimenzovana na CPU s odpovidajicim TDP). Tydle mosfety sou celkem na jedno kopyto, typicky nakych 20-30V/50-80A/Rdson kolem 10mR, ovladani hradla TTL urovni, takze kdyz bude trochu odlisny, tak to nebude naky fatal error. Samozrejme kdyz najdes vic kusu, tak si podle datasheetu vyberes ten s mensim Rds, odpovidajici Cg a pripadne lepsimi spinacimi casy. Dalsi moznost je to koupit treba na Farnellu, ale to te vyjde mnohem draz nez recyklace. BTW uz vite, k cemu je dobry kontejner na elektroodpad? :)
RayeRe, díky za nasměrování na Farnell (neznal jsem). Myslím, že jsem našel vhodnou náhradu, uvidíme jak to bude fungovat.
Jo dodavka do CR je snad do 2. dne, ale priplatis si (tusim 150-200)...