Poraďte mi prosím jak nastavit Softmenu a jak nastavit paměti. Popřípadě co ty čísla znamenají. Díky Jarda.
Printable View
Poraďte mi prosím jak nastavit Softmenu a jak nastavit paměti. Popřípadě co ty čísla znamenají. Díky Jarda.
Za prvé si uprav podpis .. Duron 1700XP asi nemáš :P a dej si multiplier na 10 a FSB na 200 Mhz pro začátek .. Vcore dej na 1.70V, Dimm na 2.7V,Na chipset hoď 1.7V,AGP Voltage,tam to bude jedno a CPU/Dimm Ratio,nebo jak to tam je,tam dej Auto,nebo 3/3,je to celkem jedno,protože rozdíl v tom jsem žádný nenašel.Citace:
Původně odeslal Jarda
Díky. A u těch pamětí mám z výroby nastaveno 8,4,4,2. Nebyla by tam lepší kombinace?
Co ty čísla znamenají?
Platí taky čím nižší hodnota tím lepší?
Jinak dík.
2Marek
ked dam na auto, tak mi ramky zadetekuje ako DDR266, neviem ci to robi aj tebe - mam rovnaku dosku ako ty a ramky skoro tiez rovnake
2Jarda
daj si agressive, ak sa ti s tym nechce experimentovat, mam otestovane na svojich ramkach 4-3-2-2, ale rozdiel velky nebude (najvecsi vpliv ma cas latency-to posledne ciselko); plati to co si pisal.
Paměti jsem nastavil :
5 - 3 - 2 - 2
a fungujou v pohodě.
5 3 2 2 je solidni skus jeste 5 2 2 2 :o) taky by si meli dat rict :)
2 jarda , hele de ti to pretaktovat vic, ne ze by to ted bylo malo, to vubec ne , ale co treba 12,5*200 ? to potom fofr, napeti dej tak na 1,775 az 1,8 podle vetraku