Poradte mi, at delam cokololiv(hraju hry, jsem na internetu), tak se mi dycky znicehoz nic restartuje komp, este jsem nezkoumal, jestli se restartovava dycky po stejny dobe, nebo pokazdy jinak, ale dycky tak do 2 hodin se to restartuje.
Printable View
Poradte mi, at delam cokololiv(hraju hry, jsem na internetu), tak se mi dycky znicehoz nic restartuje komp, este jsem nezkoumal, jestli se restartovava dycky po stejny dobe, nebo pokazdy jinak, ale dycky tak do 2 hodin se to restartuje.
Tohle mi dělalo na starym duronovi taky. V obchodě nevěděli co s tím a nakonec to byla špatná deska :? Ale otázka je, jestli ti to začalo dělat až teď, nebo ti to dělalo už předtím ???
Prave, ze to zacalo delat nedavno asi pred tejdnem a predtim jsem uz jel se vsema stejnejma komponentama asi 1 a pula vsechno fungovalo dobre. Takze se asi neco muselo zkurvit. Zajimavy je, ze smim harddiskem to obcas mrzlo, obcas se to restartovalo a obcas to psalo hlasku, ze je vadnej hardware a kdyz jsem tam napojil kamosuv, tak se to jenom restartuje. Nechapu to.
je jasne ze pricin muze byt vic:-( deska klidne,ale nebo treba zdroj,nebo treba ve WIN 2K(XP) nastaveni kdy pri chybe se samy restartuji...ale to je necim zapriceneno O/C atd
To ne systemem to neni, dela to i na W98se i na WXP. Takze teda myslis zdroj nebo deska jo? No skoro vsechno ostatni uz jsem zkousel u kamose(grafarnu, pameti, zvukovku)
zkus nejdriv ten zdroj je to lehci pri vymene nez MB kdyz to nepomuze tak ten MB
PS:XPcka nehazely modrou smrt??
Jo parkrat tam najela naka modra smrt. Psalo se vni, ze je asi vadnej HW, nebo spatne nastavenej BIOS(ten je nastavenej fer, stejne jako dycky), ze mam vypnout shadowing a caching. Ale to nevim jiste co to je. Shadowing jsem si myslel, ze jsou takovy ty XXXXXXX shadow, je to tak?? A ty mam vsechny vyply. A to caching je co?? Jako, ze mam vypnout cache na procesoru???? To je blbost ne?
Videl by som to na zdroj...
Skus dac procak na default.
Je velice zajimave, ze mam upne stejny problem. Ale je děsivé, když se to restatuje každou chvíli. Ale bude to opravdu zdrojem. Mam totiž ve SpeedFunu 4.62 V u 5+ a u 12V 11.92...Což je docela zláštní podpětí....Pak když dám disketu přečíst tak to zapíská jak při restartu a okamžitě tvrdé zatuhnutí...Zdroj mi asi odešel do věčných lovišt....
Modlim se at je to zdrojem, este tejden restartovaciho pareni a hazim si masli hosi. :evil: :-o :eek: :o
Axel>Jak procak na default? Jako takt,napeti, nebo neco jinyho? Myslim, ze jsem to uz vsechno na default dal.
V každym připadě to restartování není moc vhodny pro HDD mě už spadl. Jak jsem psal kvůly té staré desce :evil: Tak bych tam neměl nic tak moc duležityho. Zdrojem by to mohlo byt taky, ale ze by se z něčeho nic tak posral? Vsázím na desku :!:
jojo, myslel som napetie aj takt vsetkeho na default, popripade odpojit CD ROM a uvidis, ci Ti to robi. Ak prestane, tak je fuc zdroj, ak neprestane, mozno zdroj.
mozna je to blbost, ale nebydlis na miste s velkymi vykyvy v siti? myslim 230V. U nasi slavny ESC neni problem mit napr. podpeti i pod 200V !
možná to vypadá jako mimo, ale nemáš náhodou optickou myš? já řeším trochu podobný problém... je to v operačních systémech- restartování windowsxp a modrá smrt...