Asus P4S8X-X VS. Abit SR7-8X
Poradte kterou z tehle dvou desek nejde mi ani tak o prislusenstvi a on board sarapaticky ale hlavne o O/C vlastnosti desky az vyreklamuju svuj
abit sd-533 tak bych chtel neco novejsiho tohle byl uz muj 4 abit mam z abitem dobre zkusenosti jejich softmenu je proste uzasna vec ale Abit SR7-8X muze mit jen 2x333 a 1x266 ddr coz je dost shit a vubec ta deska se mi zda takova osulena navis asus je novejsi a oficialne podporuje hyperT navis je asus asi o 300 levnejsi ma taky o 1xPCI slot podle toho co sem zatim videl sem rozhodnuty pro asus ale jak sem uz napsal jde mi hlavne o O/C na moji abit sd-533 mi bezi p4 northwood 1,6A@2,2ghz de to dat monzna o neco vic ale deska ma malo nasteveni kamarad ma Abit SR7-8X koukal sem na ni pekna sice sem na ni svuj proc netaktoval ale myslim ze by tam na 2,4ghz dat sel proste mi napiste svoje nazory a pokud mozno nejaky ty linky at se muzu taky sam mrknout
No mne de hlavne o overclocking
PC800 a nebo SIS655 bych samo chtel ale na to nemam love a tuto desku dostanu zadarmo za RMA misto moji abit sd-533 sis645