-
nvidia 8800 gtx
dobrej mam problem z grafickou kartou 8800 gtx fungovala v pohode jednou mi ve hre se mi sekla a odte doby mi blbne kdyz instaluji pc tak v pohode ale kdyz dam test ve vidows 7 tak mi scerna obraz a obcas hodi nejaky hyaogrif skousel jsem menit i zdroj a i u kamose a porad stejni nevim si rady mam 500w zdroj
-
Re: nvidia 8800 gtx
Takze to same dela i na jinem PC?
Pro klid duse jeste muzes zkusit nejaky jiny OS. Nejaky live linux, ale jinak co popisujes je vadna karta (muzes jeste zkontrolovat zda se neprehriva).
-
Jednoznačně vadná grafika, 8800GTX na tohle velmi trpěly, za poslední rok jsem jich viděl dobrých deset v takové stavu. Pomoc prakticky neexistuje, někdo je peče v troubě a někdy má štěstí a třeba na týden karta zase funguje ale nic se tím neřeší, stejně to znovu odejde. V profi servisu ti pod BGA socket na kterém držím GPU nanesou jistou pastičku, která dopomuže při lokálním nahřívání spojení a zpevnění všech kontaktú pod ním. Jenže...i tak je to maximálně na měsíc, PCB se v místě BGA socketu pod GPU deformuje vlivem teploty samotného GPU....ulož GTXo k věčnému spánku a sežeň jinou kartu, jakákoliv provedená oprava bude pouze dočasná.
-
skousel jsem to i na xp home i na profikach i na vindows 7
-
ja se obavam, ze OS na to bude mit minimalni vliv, a ze nejblize pravde bude kolega Gestler nade mnou
-
Ano, taktez s Gestlerem souhlasim. Ja jen pro klid duse, ze se ucinilo vse potrebne a vycerpaly vsechny moznosti.