jak zvysit vykon integrovane grafice od intelu
ahoj mam problem pac mam docela novy notebook ale je v nem integrovana grafika od intelu a vetsina her se mi seka a nebo mi dokonce pisou ze mi to nepodporuje grafika takze bych potreboval poradit jak zvysit jeji vykon aby se mi hry nesekaly popripade poradit jak udelat to aby mi hry podporovala...... PS:nepiste sem nic odborneho nechci byt za idiota ale systemovemu nastaveni moc nerozumim dik moc
Re: jak zvysit vykon integrovane grafice od intelu
Sniz rozliseni, sniz graficke efekty na LOW a pokud nic z toho nepomuze, tak hraj starsi hry.
Pokud myslis, ze na integrovane grafice ty hry maji bezet, tak sem napis o jake hry jde.
A taky bys mohl napsat typ notebooku a graficke karty, at je aspon priblizna predstava o "vykonu" toho stroje.
vsechno je na minimum ale i tak se to seka a jde o hry shade:hnev andelu,el matador,...asasin creed 2 ,toho el matadora mi nepodporuje......:/ nevim proc....
a jde o notes MSI cr620 nevim jaky typ grafiky tam je..... jen vim ze he od intelu...:)
Takze ta grafika se chova jak ma. Neni to zadna vada, je to vlastnost.
Vykon one grafiky resp. celeho notebooku nikdy nezvednes na takovou uroven abys na tom mohl hrat novejsi hry. Takze se s tim smir a vezmi to jako pozitivum. Muzes se vratit ke klasikam jako je Deus Ex, Return to castle wolfenstein, System Shock. A to je jen pozitivni :)
Tu "grafiku" mám taky. Je určena na web, office, videa a hledání min. Chtít po ní něco náročnějšího je naivní. Měl jsi si koupit notebook s dedikovanou grafikou - jakákoliv by byla lepší jak integrovaná od Intelu.
v asasinovi si myslim ze by to nechtelo tak moc kdyz zapnu tuneUp turbo mode tak se mi to SKORO nekouse takze kdyby nejak slo zmenit defaultni nastaveni poctu odebyranych KB z ramky tak bych docilil hry bez lagu nevite kde se to da v systemu upravit.... docetl sem se ze to de ale nikdo nenapsal kde t hledat..... dik
Ta karta nema problem v nedostatku pameti, ale v pomalem jadru. Pamet se prideluje automaticky a i kdyby mela prideleny 4GB, tak ji to nepomuze.
Edit:
Ta grafika podporuje DX10, pokud to hra umoznuje, tak ji zkus prepnout jen na DX9. To by mohlo vykonu trochu pomoct.
tak dik za pomoc az dojedu domu tak mi tuhle vetu svagr vysvetli a ja snad pojedu normalne kazdopadne dik..... :D
Nepojedeš normálně. Ta grafika je součástí procesoru, její výkon je mizerný. Přečti si tento test integrovaných karet. Ta "tvá" je tam vedena jako "GMA HD". Samostatná grafická karta za 800Kč násobně překoná tvou grafickou kartu v notebooku.
myslel sem to tak ze se mi ta hra nebude sekat pac uz s tim tuneUpem to je skoro bez seku takze kdyz to prenastavim jeste tak to bude uplne v klidu.....a nevis jestli se da do toho meho notesu pridat graficka karta ??? docetl sem se ze vetsina notboku s integrovanou grafikou miva slot pro pridani graficke karty...... dik
Naprosta mensina notebooku ma slot na dalsi grafickou kartu. Mam za to, ze tvuj neni notebook neni vyjimkou.
edit: napriklad Jagged Alliance serie ti taky bude fungovat na stavajici grafice -- to jsou stovky az tisice hodin neuveritelne zabavy za naprosto mrzky peniz :)
Jestli je ta hra teď "skoro bez seku", tak to tipuju na +-20fps a tak moc to určitě nezvedneš, aby to jelo bez seků dál plynule.
Jak píše NeMeM9aA, je plno starých her, které jsou většinou lepší jak nové kraviny, které jsou zajímavé jen svou vizuelní stránkou. A takovej Fallout1,2 ... mlask (asi si ho večer zase zahraju :D)
čus lidi ja mam ten sami problem a to Grafiku mam 2x32mb des ja vim ale co se da delat ale na te grafice jsem rozjel napr.call of duty 6 mw2 na low cod 4 mw na hight resident evil 4 na hight pes 12 na low crysis warhead medium world of tanks na low tak nevim co jeste pude mam notas asus k50ij rok vyroby 2008 ma to i dx10 a shaders mode 4
mam navrh jak zvisit vykon stahnete si superovladače stahnete vse a uvidite jaky bude rozdil.
a jeste mam dotaz kdybych chtel ja stahnout dx11 ovladace ale je to na physix pomuzeto pro hry diky moc.
cs ma dotaz tady je info o mem notebooku Zpráva o ovladači Intel® Graphics Media Accelerator for Mobile
Report Date: 9/25/2011
Report Time[hr:mm:ss]: 10:12:58
Driver Version: 8.15.10.2021
Operating System: Windows 7 Service Pack 1(6.1.7601)
Default Language: Czech (Czech Republic)
DirectX* Version: 10.0
Physical Memory: 2013 MB
Minimum Graphics Memory: 32 MB
Maximum Graphics Memory: 814 MB
Graphics Memory in Use: 48 MB
Processor: Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10
Processor Speed: 1995 MHz
Vendor ID: 8086
Device ID: 2A42
Device Revision: 09
* Accelerator Information *
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Video BIOS: 1706.0
Current Graphics Mode: 1366 by 768
* Devices Connected to the Graphics Accelerator *
Active Notebook Displays: 1
* Built-in Display *
Monitor Name: Obecný monitor PnP
Display Type: Digitální
Gamma Value: 2,2
DDC2 Protocol: Podporováno
Maximum Image Size:
Horizontal: 13,39 palců
Vertical: 07,48 palců
Monitor Supported Modes:
1366 x 768 (60 Hz) tak a ted ten dotaz proč mam napsani minimum graf.karty 64 mb a maximum 814mb da se teda nejak zvisit.
Ta karta nemá vlastní grafickou paměť, takže žere přímo z RAM. Už to tu řeklo víc lidí, ale pro pořádek ještě jednou a po lopatě:
-výkon tý grafiky reálně nezvedneš ani kdyby ses an hlavu postavil
-co ti na tom poběží - gratuluju, co ne, už žádnym šaškovánim prostě nerozběhneš (tím je myšleno, že když to spustíš na 3FPS, 30 z toho prostě nedostaneš)
-hraj hry 10 let starý, oni sou stejně kvalitnější než ty současný sračky
-do notebooků žádnou interní grafiku nepřidáš, existujou sice nějaký externí grafiky, ale to je tak drahý, že se ti vyplatí koupit spíš PC a hrát na něm (v tvym případě radši playstation...)
-predpokládá se, že budeš mít nainstalovaný nejnovější ovladač tý grafiky a nejvyšší verzi directX dostupnou pro tvuj systém. WinXp =DX9, vista, w7 = DX10
-hw akceleraci fyziky tvoje karta neumí, když si nainstaluješ physX, stejně to pojede softwarově přes CPU, vzhledem k tomu, že na to nemáš výkon, můžeš na hry který to chtěj s čistym srdcem zapomenout.
zkus GMA Booster, ale nečekej žádný zázraky..
jo ale gma booster na GMA Booster nejde na x4500
zde je stranka kde degosi honi machri a sami nic neumi sranda http://forum.xbox-360-shop.info/ps4-...out-xbox-720/1
podľa tvojho pravopisu ťa tipujem na toho anonyma..