Po instalaci SP1 ve W7 x64 nestartuje Outlook 2010 x64
Nainstaloval jsem SP1 pro Win 7 x64 a nyni mi nestartuje Outlook 2010 (x64). Koukam tu na cedulku Nacitani profilu a ta tam je treba hodinu. Pri tom oulook.exe zere 100% jedno jadro CPU. Pred instalaci jsem mel Outlook normalne pusteny. V Outlooku mam zadany jediny Exchange ucet - server Exchange 2010 SP1, ten je normalne dostupny.
Soubory v profilu jsou tam, kde maji byt (c:\users\uzivatel\local settings\microsoft\outlook). Nicmene zajimave je, ze Outlook na ne vubec nehrabe, muzu je prejmenovat, takze zamcene nejsou. Muzu cely adresar prejmenovat, take bez efektu. Ani prejmenovani C:\users\uzivatel\AppData\Roaming\Microsoft\Outloo k nepomuze.
Nepomaha spusteni Outlooku v safe modu a nepomaha ani prikaz Outlook.exe /resetnavpane.
Kdyz otevru ovladaci panely -> Posta, jakmile tam na neco kliknu (datove soubory nebo ucty), okynko zatuhne.
Samozrejme sem googlil, ale nenasel nic, co by pomohlo. Jak zjistit, proc to nestartuje? Ma outlook nekde nejaky log, nebo neco takoveho?
Re: Po instalaci SP1 ve W7 x64 nestartuje Outlook 2010 x64
Ahoj,
Outlook ma tzv. Troubleshooting Logging, ktory je cez GUI pristupny v Options -> Advanced -> Other, ale nakolko sa do GUI podla popisu nedostanes, vies si to enablovat aj cez registre, konretne vytvorenim kluca "Mail" (v pripade, ze este nieje vytvoreny) a do neho DWORD hodnotu "EnableLogging" s hodnotou "1" v:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\O utlook\options
Nasledne si logy pozeras v:
Drive:\Users\<logon name>\AppData\Local\Temp\Outlook logging\
Inak by ma z vlastnej zvedavosti zaujimalo, preco si sa rozhodol pre 64bitovy Office... Potreba / fetis / mf<>zmus? :D
A btw restornut sa do bodu pred instalaciu SP1?
Uz je to davno bezpredmetne, udelal jsem novou instalaci W7 se SP1, protoze normalne ten SP1 nainstalovat korektne nesel. Zrejme to byla nejaka nepovedena instalace SP1, ale jediny Outlook s tim mel problem.
64 bit - no a proc ne?
Prepac, az po zaslani som si vsimol datum Tvojho prispevku.
Na tu 64bitovu instalaciu Office som sa pytal, lebo kompatibilita, pluginy na Office... Som myslel, ci nahodou nie kvoly Excelu, ze robis s nejakymi mega tabulkami.
Nenarazil si na nejaky iny "nedostatok" zatial s tym Officom, okrem toho SP1 upgradu?
D.
Nevadi, aspon budu vedet, kam kouknout, az zase bude Outlook blbnout.
Nedelam s velkyma tabulkama, ale proste mam 64-bit system, tak preferuju 64-bit programy. S Outlookem x64 jinak od doby instalace W7 s integrovanym SP1 zadny problem. Co se tyce ostatnich programu Office, zatim jediny problem, ze mi v Excelu nefunguje jedno makro, pouziva se tam naka knihovna OWCI11.DLL, ktera v 64-bit verzi neni a tak ve Visual Basicu nefunguje nejaka trida Spreadsheet, vic o tom nevim, jenom me mrzi, ze nemuzu pouzivat jeden Excel na generovani cehosi.
Skus sa odrazit od tohoto ohladom toho makra http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...ice.11%29.aspx.
Snad pomoze... Po pripade sem postni presne co od toho chces a kod toho, ako ti to fungovalo v predoslej verzii.