Outlook 2003 občas konvertuje přílohy na text
Outlook 2003 mi u některých zpráv zkonvertuje přiložené soubory na text do těla zprávy. Na začátek těchto mailů se vypíše celá hlavička (mailservery, MIME apod.). Děje se tak náhodně, poštu vybírám POP3 z firemní schránky.
Netuší někdo co s tím? Díky moc.
Re: Outlook 2003 občas konvertuje přílohy na text
může být že byl mail odeslán z nestandartního poštovního programu, nebo přes "nedodělanej" mail server.
A tvuj Outlook prostě nepozná v jakom to je kodování tak ti ze souboru udělá text bo rozsypanej čaj.
Nicméně nemusí to být vždy chyba jen na tvo straně, ale může těch možností je více a já uvedl jen 1 z vícero..
Re: Outlook 2003 občas konvertuje přílohy na text
Citace:
Původně odeslal
Atreides
může být že byl mail odeslán z nestandartního poštovního programu, nebo přes "nedodělanej" mail server.
A tvuj Outlook prostě nepozná v jakom to je kodování tak ti ze souboru udělá text bo rozsypanej čaj.
Nicméně nemusí to být vždy chyba jen na tvo straně, ale může těch možností je více a já uvedl jen 1 z vícero..
Upřesním .. dříve se tak nedělo, stává se až po mojí reinstalaci na W7 + Office u odesílatelů kteří byli dříve OK. Pokud otevřu zprávu ve webovým rozhraní je OK, pokud si ji nechám poslat např. domů je OK. Pokud je zpráva odeslána vícero příjemcům, problém mám jen já. Z toho důvodu hledám nejdřív chybu u mně ve stroji.