funguje cez BIOS, VDD regulacia, z nicoho nic sa mi v BIOSe objavila polozka VDD Voltage Regulator. (doteraz somju tam nemal)
Uz mam robeny VDD mod.
ako je to?
ps: ked sa to uz niekde prekacavalo poslite mi mail alebo SS a toto Tema zmazte thx
Printable View
funguje cez BIOS, VDD regulacia, z nicoho nic sa mi v BIOSe objavila polozka VDD Voltage Regulator. (doteraz somju tam nemal)
Uz mam robeny VDD mod.
ako je to?
ps: ked sa to uz niekde prekacavalo poslite mi mail alebo SS a toto Tema zmazte thx
Si robíš srandu či čo? Alebo si polial MB slivovicou?
Proc? Asus tuto moznost taky oficialne nepodporuje a existuje moding Biosu pro A7N8X(Dlx) od Ubera (Demolous), kde tato moznost je. Funguje sice az od SB-A3, ale proste existuje.Citace:
Původně odeslal bananalama
No bios epox 402 tiež obsahuje vdd reg skryté, modbinom odkrytelné, ale nefunkčné. Asi tolko. ;D
pocul som o takej veci ale bola to asi len 'kacica'Citace:
ale je to fakt a neviem co s tym. ci to funguje alebo nie
takto sa mi to stalo
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=226603#226603
ked som kartu znova prefleshoval pomocou inej PCI karty tak v BIOSe som mal VDD Volatge .......
tu som to aj odfotil (je to cez web cam takze ....))
http://www.cody.sk/vdd.jpg
chcel som vyskusat ci to cez ten BIOS funguje al bojim sa lebo teraz som na 1.85 co je 1.6V keby som to zdvihol na 1.8V tak to bude 2.05V a to .... neviem neviem ....
takze zatial takto ))
Tak to je prochu neštandardný postup. Alebo trochu ostré rizoto? ???
keby som vedel co sa stane tak ... to nebudem robit. ale BUDIS stalo sa a ... je to tu. Tiez som pozeral so puk.Citace:
ked som vlozil tu PCI kartu do PC tak to nechcelo nabehnut. Tak som si myslel ze to bude tym ze je ako prva nastavena AGP. Do biosu som sa nedostal lebo nic neslo. tak som resetol BIOS a karta nabehl
prebehol FLASH. Vytiahol PCI kartu s tym ze zapnem PC a vsetko ide o.k. ale zase nic. Tak som zase resetol BIOS a .. potom to nabehlo. Aj karta fachcila aj nova polozka v BIOSe. Co uz? ked uz?
Ak máš problém dostať sa do biosu doporučujem podržať isert a potom del. Je to sqelá záchrana epoxu. Vlastná skúsenosť.
som sa rozhodol ze skusim ten VDD cez BIOS
stiahol som potenciometer na 1.6V a nahodil sa do BIOSu. Lenze .... v BIOSe ta polozka uz nebola. Je to nejake na hlavu postave. Ved to si nemoze len tak, sem-sem naskakovat!
To hádam ani nemôže fungovať, keď sa to tak nevyspytateľne chová.
asi si mal plug and play potenciomer :o :o ;D ;DCitace:
Původně odeslal cody
VDD nie je vzdy uplna vyhra pri starsich reviziach NB na nForce2 ....
Ovela lepsie je A1 posledny stepping - az potom sa prejavy VDD mod ...
NO tak to je pekne aspon nebudetreba robit VDD mod hoci som sa na to chystal ale este sa nedostal.
2cody:Inac aku ma reviziu dosky a aku chipsetu?
Kdysi jsme mel VDD mod kvuli stabilite pri 225FSB, ale upustil jsem od toho a ted jedu pod 200MHz.
Comp ma casto problemy pri 1.bootovani coz me uz sralo a tak jsem do nej (neprimerenou silou) kopl. Zapnu ho do zasuvky, nabootoje na 1. pokus a mrknu do BIOSu. Podivam se na Voltage settings a co nevidim :eek: objevila se nova polozka VDD voltage :o
Zkousel jsem menit mezi 1,6V; 1,8V; 2,0V ale napeti mi BIOS ukazuje porad jedno 1.55 :?
Muzete mi pls rict jestli se vam neco podobnyho stalo a VDD vam primo v BIOSu funguje?