-
Archaický notebook
Ahoj,
mám v lásce archaické počítače a něco bych si postavil, ale prostě bych to neměl kam dát, tak mě napadlo pořídit si nějaký starý notebook na kterém bych provozoval třeba MSDOS + Borland C++. Ideální by bylo, kdybych na tom rozjel Windows 95 popřípadě Linux, kdyby to mělo Wifi + PCMCIA pro mobilní internet byl bych v sedmém nebi. (flash bych popř.vypnul) . Poraďte prosím po čem bych se měl tak poohlédnout, popř. kde to sehnat. Vím, že něco tak starého může být v dosti špatném stavu (nefunkční HW nebo špatný mech.stav). Díky za rady.
Cena tak 1000Kč +-.
-
Re: Archaický notebook
Cauec, me tu obracene lezi jeden stary P1 MMX notebook od IBM. Je funkcni nemam pro nej vyuziti
Baterie KO, CD-ROM KO, napajeni slape
Je v tom dost ramek snad 64MB ale asi i vic
Podle cisla je to tohle, ale s cd-rom link
-
Můžeš dát přesné info o HW ? Na kolik si ho ceníš ?
-
Dneska po práci ho nahodím ať ti napíšu přesné specifikace + udělám nějaké fota.
Cením si ho na tolik, aby mi tu nezavazel a zaroven mi ho nebylo lito vyhodit do kose.
Takze tak 500, ale jen bych poprosil o osobni predani, treba pres kamarada.
Je to sice pidizvik, ale se zdrojem vazi pomerne dost a poste dnes uz moc neverim.
-
Mně se tu zase válí stará Toshiba Satellite
Je to nějaký Celeron 300 - 450 nevím.
4 GB HDD, RAM bych řekl tak 64 nebo 128 MB
CD-ROM, FDD
baterka KO, přes adaptér bez problémů.
Je k němu PCMCIA 10MbitT LAN karta
Zkusím večer dál bližší info, jsem na tom asi jako mike.pr - nechci ho vyhodit, ale k čemu bych ho ještě použil, netuším.
-
Ak by si chcel nieco mierne uletene, tak sa pozri po rade Toshiba Libretto, na pracu je to len nudzovu ale na mojej 50CT sme na chatach odparili dobrych par hodin Micromachines ;)
Na Ebayi najdes par kusov, obcast aj na aukre.